Başkan Dinçe Rabia tepkisi!

Başkan Dinç'e 'Rabia' tepkisi!

Çankırı AKP 52. İl Danışma Meclisi Toplantısı’na Abdullah Tomak isimli yaşlı bir vatandaşın sert sözleri damgasını vurdu.

Pazar günü Koç Otel salonlarında gerçekleştirilen AK Parti 52. İl Danışma Meclisi Toplantısı’na, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Çankırı Milletvekilleri Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ile parti teşkilatları katıldı.
 
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’da yapılan 1. etap TOKİ konutları için kura çekiminin yapıldığını ve 280 konutun hak sahiplerine teslim edildiğini açıkladı.
 
Çankırı Belediyesi tarafından “18 Ayda 18 Proje” kapsamında yaptırılan bir parka parti teşkilatları ve MHP'nin de 'kabul oyu' verdiği Belediye Meclisi kararıyla “Rabia” adını verdiklerini hatırlatan Başkan Dinç, isimle ilgili çeşitli spekülasyonlar yapıldığını kaydetti.
 
Konuşma sırasında Dinç’e tepki gösteren Abdullah Tomak ise parka kendi isminin vermesi için parkın bulunduğu arsayı belediyeye hibe ettiğini iddia etti.
 
Dinç, toplantıda konuyla ilgili açıklamalarına devam ederken, Tomak sık sık araya girerek, “Hani benim adımı o parka verecektiniz?” serzenişinde bulundu.
 
Bu arada AKP Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Raşit Çelebi, Tomak’ın yanına giderek, Dinç’in konuşmasına müdahale etmemesi konusunda uyarılarda bulundu.
Belediye Başkanı İrfan Dinç konuşmasına devam ederken, Tomak tekrar ayağa kalkarak "İsim" diye bağırınca İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, olaya müdahale etti.
Dinç, konuşmasının sonunda Tomak’a teşekkür ederek, ismini başka bir parkta yaşatacaklarını vurguladı. (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler