Başkan Dinçin aklı fikri çalışanlara verilecek promosyonda!

Başkan Dinç'in aklı fikri çalışanlara verilecek promosyonda!

Çankırı Belediyesinde gözler personelin “banka

promosyonuna" çevrildi. Belediye Başkanı İrfan Dinç, Vakıflar Bankasından 4 yıllık sözleşme gereği verilecek 600 bin TL’nin üçte birine göz dimiş vaziyettei!

Çankırı Belediyesi personelinin maaşlarını aldığı Vakıflar Bankası ile biten sözleşmesi, yeni yapılacak anlaşma ile personele dağıtılması için ödenecek 600 bin TL, Başkan Dinç’i yeni arayışlara itti.

Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre maaşların yatırılacağı banka şubesi ile ilgili arayışlarını haftalardır sürdürüyordu. Geçtiğimiz günlerde Halk Bankası ile hemen hemen anlaşma noktasına giren her iki taraf, 300 bin TL promosyon konusunda anlaşmaya varmışlardı.

Ancak karşılıklı imzalar atılmadan, halen maaşların yatırıldığı Vakıflar Bankası devreye girerek, Halk Bankası’nın verdiği 300 bin TL’nin iki katını yani 600 bin TL taahhüdünde bulununca, gözler yeniden bu banka ile anlaşmaya çevrildi. Çankırı Belediyesinin önümüzdeki günlerde Vakıflar Bankası ile 4 yıllık bir anlaşma imzalayacağı öğrenildi.

BAŞKAN DİNÇ, PERSONELİN PROMOSYONUNA GÖZ DİKTİ!
Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, Vakıflar Bankası’nın personel maaşları için çalışanlara vereceği 600 bin TL “promosyonun” üçte birine Belediye Başkanı İrfan Dinç’in “el koyma” teşebbüsü içerisinde olduğu öğrenildi.

Başkan Dinç’in, promosyondan gelecek olan paranın üçte ikisini personele dağıtarak, geriye kalan bölümüyle kendisine bir “makam aracı” almak istediği öğrenildi.

Vakıflar Bankasının 600 bin TL tutarında dağıtacağı promosyon, belediye çalışanlarına şayet 1 defada ödenecek olursa kişi başına 1.400 TL bir rakam isabet ettiği öğrenildi. Şayet Başkan Dinç bu paranın üçte birine bir şekilde el koyacak olursa, çalışanların 1.400 TL yerine 900 TL civarında bir para alacağı hesaplanmakta.

SON DAKİKA!
Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre Başkan Dinç'in makam arabası bir kaza geçirdi. Başkan İrfan Dinç'in kullandığı makam aracının sol kapısına bir motosikletin çarptığı bilgisine ulaştık. Aracın şu an serviste olduğu ve kaza sonucu hasar gören sol kapıyla ilgili çalışma yapıldığı öğrenildi. Kazayla ilgili ayrıntıları önümüzdeki saatlerde sizlere aktarmanın gayretinde olacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler