Başkan Dinçten büyüklere masallar

Başkan Dinç'ten "büyüklere masallar"

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, "uykudan önce büyüklere masallar" programının ikincisini gerçekleştirdi!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, "uykudan önce büyüklere masallar" programının ikincisini Buğday Pazarı mahallesi sakinleri ile gerçekleştirdi. 

Atatürk Bulvarı’nın devamında belediye tarafından kamulaştırılan alanda gerçekleşen buluşma, halk konseri ile başladı. Sonrasında alana gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediyenin yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verirken vatandaşların da görüş, öneri ve şikayetlerini yerinde dinleyerek, onları birim müdürleri ile buluşturdu. Başkan Dinç’in konuşmasının ardından soru-cevap şeklinde geçen halk buluşmasında birim müdürleri, vatandaşların sorularını cevaplayarak öneri ve isteklerini not aldılar.
 
HİKAYE HEP AYNI: İÇME SUYU, HAVA KİRLİLİĞİ
 
Meydana kurulan platform üzerinden Buğday Pazarı Mahallesi sakinlerine seslenen Belediye Başkanı İrfan Dinç, göreve geldiğinde Çankırı’nın en önemli iki problemi olan hava kirliliği ve içme suyu problemlerini bugüne kadar 80 kez nasıl anlattıysa bir daha anlatmakta hiç mi hiç beis görmedi!
 
Başkan Dinç, Atatürk Bulvarı’nın devamında Buğday Pazarı Mahallesi için çok önemli bir noktanın kamulaştırıldığını belirterek “Şu an üzerinde durduğumuz alan, Çankırı’nın kanayan bir yarasıydı. Çok kısa zamanda buradaki viraneleri ortadan kaldırarak alanı temizledik. Bu mahalle ile ilgili çok projemiz var ve bunlar Allah’ın izniyle önümüzdeki süreçte hayata geçmeye başlayacak.
 
MASALDA ÇANKIRILI KADINLAR DA UNUTULMADI!
 
Yeni Çarşamba Pazarı çevresindeki yolları da açarak halk pazarını buraya taşıdık. Yakın zamanda ihaleye çıkacak olan hanımlara yönelik 80. Yıl Eğitim ve Kültür Merkezi, hem mimarisi ile hem de iç kullanım alanlarıyla Türkiye’deki en güzel merkezlerinden biri olacak. Zaten siz hanımlar için ne yapsak azdır. Sizler ne kadar donanımlı olursanız neslimiz de o kadar donanımlı olur. Biz biliyoruz ki; geleceğimiz, hanımlarımızın hünerli ellerinde gizli” diyerek sözü halka bıraktı!
 
ÇOCUKLARA ŞEKER VE BALON!
 
"Büyüklere masallar" programında Belediye Başkanı Dinç, çocukları da unutmadı ve belediye görevlileri tarafından kendilerine şeker ve balon dağıtıldı.
 
Başkan Dinç, Çankırılılar'a “daha iyi hizmet daha iyi yaşam” sunmak amacıyla çıktığı şehir içi turnesinde farklı mahallelerde gerçekleştireceği vatandaş ile buluşmalarında "uykudan önce büyüklere masallar" programına devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler