Başkan Dinç'ten FETÖ'ye 1 TL'ye arsa!

Başkan Dinç'ten FETÖ'ye 1 TL'ye arsa!

Çankırı'nın sözde AKP'li lakin aslında FETÖCÜ Belediye Başkanı İrfan Dinç'in 15 Temmuz darbe girişiminden sonra 'demokrasi havarisi' kesilmesi, geçmişte bu terör örgütüne yaptığı icraatleri unutturmaz, unutturmayacak da...

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in 'FETÖ' (Fethullah Terör Örgütü) mensubu olduğu ve Belediye Başkanlığı süresince bu örgüte her türlü maddi-manevi destektte bulunduğu yönündeki iddialarımız devam ediyor.

AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğunda 3'üncü dönemini yaşayan İrfan Dinç, göreve geldiği ilk günden itibaren (17-25 Aralık süreci sonrası dahil) FETÖ mensuplarını korumuş, kollamış ve de kendilerine bölgede huzur içerisinde çalışma imkanı sağlamıştır.

Sözü fazla uzatmayalım ve 'sözde' AK Partili lakin 'özde' FETÖCÜ Belediye Başkanı irfan Dinç'in bu örgüte sağladığı menfaatlere bakalım!

VARAN 1

15 Temmuz darbe girişimi sonrası tüm yurtta olduğu gibi Çankırı'da da hükümetin yayımladığı Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde FETÖ'ye ait taşınmaz binalara el konuldu. El konulan binalar arasında Özel Hasibe Sultan Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu bulunuyor.

22 Mayıs 2013 tarihinde bizatihi Belediye Başkanı İrfan Dinç'in de hazır bulunduğu temel atma töreninin gerçekleşmesinde en büyük katkı payı şüphesiz ki başkanın kendisine ait!

Neden mi?

Çünkü, öğrenci yurdunun arazisini Belediye Meclis kararı ile FETÖ'ye 1 Türk Lirası'na satan halen Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan zat-ı muhterem İrfan Dinç'in ta kendisi...

VARAN 2

KHK ile devletin el koyduğu FETÖ (Fethullar Terör Örgütü) 'ye ait Çankırı Özel Hasibe Sultan Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu'na Belediye Başkanı İrfan Dinç'in yapmış olduğu destek bununla da kalmadı!

17-25 Aralık (2013) sonrası inşaatı tamamlanan öğrenci yurdunun hizmet yapabilmesi için belediyeden 'ruhsat' gerekiyordu.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç bu konuda da gereken kolaylığı gösterdi ve yurdun bazı önemli eksiklikleri olmasına karşın FETÖ'ye 'işyeri açma ruhsatı' verildi.

Yetmedi...!

VARAN 3

FETÖ'ye ait Özel Hasibe Sultan Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu hizmete girdi ve binada belediye aboneliği kapsamında su kullanıldı. Yurt yönetimi su faturalarını uzun süre ödemedi. Biriken yüklüce su faturaları 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle Çankırı Belediyesi'nin İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'nce (eski adı Gelirler Müdürlüğü) SIFIRLANDI!

cankiri-feto-kiz-ogrenci-yurdu-irfan-dinc-resim-08.jpg

Mayıs 2013'de temeli atılan Özel Hasibe Sultan Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun yapıldığı mevcut araziyi FETÖ'cülere 1 (sadece bir) TL'ye satış kararını Belediye Meclisi'nden geçirten İrfan Dinç, binanın ilk harcını koyanlar arasındaydı... 

VARAN 4

15 Temmuz sonrası 'demokrasi' havarisi (!) kesilen Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü)'ne maddi ve manevi destek sağladığı iddialarımızı bugünlük okuyucumuzun tarafımıza göndermiş olduğu şu soruyla tamamlamak istiyoruz:

- Çankırı İmaret'te bulunan Tuna Market'in sahibi kimdir? Bu kişi FETÖ'cülerin Çankırı temsilcisiydi.. Belediye başkanı bu kişi ile ne kadar samimi ne kadar dosttur? Belediye başkanı belediye bütçesinden bu marketten ne kadar yiyecek malzemesi satın almıştır? Bu malzemeleri hangi kişilere vermiştir?

CUMHURİYET'İN SAVCISI ARANIYOR!

Yukarıda gündeme taşıdığımız iddiaların belge ve kayıtlarına ulaşmak çok kolay... 

Lakin bu belgelere ulaşmanın günümüzdeki tek yolu Türkiye Cumhuriyeti'nin savcılarının harekete geçmesi.

Bugün için bu ülkede FETÖ liderine şiir yazdı diye ŞAİR gözaltına alınıyorsa, yine bugün oğlunu Turgut Özal Üniversitesi'ne kayıt yaptıran baba, okul idaresinin dayatması sonucu okul harcını Bank Asya üzerinden yaptı diye tutuklanıyorsa, İrfan Dinç'le ilgili olarak gündeme taşıdığımız iddiaların başta OHAL Valisi olmak üzere Cumhuriyet Savcılarımız tarafından da araştırılmalı ve gereği neyse ACİLEN yerine getirilmelidir.

Sözcü18 Haber Masası olarak Türkiye Cumhuriyetimizin Savcılarını konuyla ilgili araştırma yapmaya davet ediyor, 'özde' demokrasi isteyen kalabalıklar içerisinde saklanmaya çalışan ve bu konuda da bir hayli başarılı olan FETÖCÜ İRFAN DİNÇ'in yargılanmasını istemek en doğal hakkımızdır.

Saygılarımla...

VEDAT BEKİ

Çankırı Belediye Başkanı Dinç, ahaliyi APTAL mı sanıyor - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler