Başkan Dinç'ten iddialara yanıt

Başkan Dinç'ten iddialara yanıt

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, düzenlediği basın toplantısıyla bazı çevreler tarafından ortaya atılan iddiaları cevapladı.

Başkan Dinç konuşmasında belediyede çalışan taşeron işçiler ve diğer personellerin siyasi propagandalarda kullanıldığı iddialarına açıklık getirdi. Dinç, belediye imkanlarının siyasi amaçlı olarak kullanıldığı söylemlerini de karalama siyaseti olarak değerlendirdi.

Çankırı Belediyesi olarak belediye imkanlarını gerektiği şartlarda ve gerektiği yerlerde kullandıklarını belirten Başkan Dinç, "Ben bir Belediye Başkanı olarak görevim ve sorumluluğum halen devam ediyor. Bu görevim süresince birçok çevreden benimle görüşme talebi geliyor. Birçok sivil toplum kuruluşu, resmi kuruluşlar benden randevu istiyor. Tabi ki ben bu görüşmelerimi belediyeye ait binalarda vermek zorundayım. Misafirlerimizi burada ağırlayacağız elbette. Bunda konuşulacak, söylenti çıkaracak hiçbir durum yok. Belediyeyle alakalı bütün davetlerimizde, randevularımızda belediye imkanlarını kullanırız. Onun haricinde belediye imkanlarını hiçbir zaman kullanmadık, kullanmayız da" şeklinde konuştu.

"Gece gündüz çalışarak, Çankırı'mıza hizmet eden değerli işçi kardeşlerimiz için ortaya atılan iddialar, onlara yapılan en büyük saygısızlıktır" diyen Başkan Dinç, bu tür iddiaların karalamaktan başka bir şey olmadığını söyledi. Belediye çalışanlarına ait asılsız söylemlerin ortaya atıldığını belirten Dinç, yanlış olan bir şeyi zorla anlatma çabalarına düşülmemesi gerektiğini ifade etti. Belediye ile ilgili iddiaların ortaya atılmadan önce iyice bir araştırılıp, aslının öğrenilmesini söyleyen Dinç, etik kurallar çerçevesinde yorum yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler