Başkan Dinçten otoparkçıya BONUS

Başkan Dinç'ten otoparkçıya BONUS

Çankırı'da başlayan paralı otopark uygulamasında yaşanılan tuhaflıklar vatandaşı çileden çıkarıyor.

Çankırı'da kaçıncı otopark ihalesi yapıldı saymakta zorlanıyoruz ama, son uygulama vatandaş nezdinde hayli tepki toplamaya başladı.

Çankırı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihale sonrası işbaşı yapan otopark işletmecisi firma, araç sahiplerinden saat ücreti olarak 1 tl, gün boyu 5 tl ücret almakta.

Bu tarife ile birlikte aylık abonman tarifesine talip olan vatandaşa da firma yetkilileri "Şu anda aylık abone hizmeti veremiyoruz. Bu hizmetimiz 1 Nisan tarihi itibariyle başlayacak" diyorlar.

Edinilen bilgiye göre 1 Nisan tarihi itibariyle aylık abone ücreti konutlarda 20, işyerlerinde 30 tl olarak belirlendi. 

Bugün itibariyle (23 Mart 2012) 1 Nisan'a kadar günlük otopark tarifesi olarak 5 tl veren işyeri ya da konut sahibi, firmanın "aylık abone sistemine geçmemesi nedeniyle" ay sonuna kadar iki aylık abone ücreti ödemiş olacak.

Otopark işletmecisinin araç sahipleri ile yaşadığı olumsuzluk cadde ve sokaklarda araçların başka bölgelere nakledilmesine neden olduğu da görüldü.

cankiri-otopark-arac-yok-sozcu-resim-33.jpg

Öte yandan yaşanılan mevcut durum karşısında da vatandaş ister istemez soruyor: "Belediye Başkanı otopark işletmecisine 10 günlük BONUS mu yaptı?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler