Başkan Hüseyin Boz: Yağmur, vatandaşımızı mağdur edemeyecek!

Başkan Hüseyin Boz: Yağmur, vatandaşımızı mağdur edemeyecek!

Çankırı'ya düşen yağmurun, şehrin cadde ve sokaklarında vatandaşa yaşattığı mağduriyet, yapılacak yeni çalışma ile birlikte ortadan kalkacak. Belediye Başkanı Boz kolları sıvadı.

"Çankırı'ya düşen her yağış sonrası şehrin merkezinde vatandaşın yaşadığı kaos ve mağduriyet yapacağımız yeni çalışma ile bundan böyle yaşanmayacak."

Bu sözler Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz tarafından Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye ifade edildi. Başkan Boz; "Şehrimizde her yağmur yağışından sonra ortaya çıkan o kötü ve üzüntü verici görüntüler can sıkıcı bir noktaya geldi! Belediye Başkanı olarak belediyemizin mevcut imkanlarını sadece ve sadece bu sorunu ortadan kaldırmaya yönelik çalışmaya sevkedilmesi için gerekli talimatları verdim. DSİ'den de sağladığımız yaklaşık 3 milyon liralık bir kaynak ile çalışmalara başladık. Kale'den şehrin merkezine gelen ve başta ana bulvar olmak üzere ticari ve konut alanlarımızda yaşayan vatandaşlarımıza büyük mağduriyetler yaşatan problemi çözmek adına Belediye bünyemizde adeta seferberlik ilan ettim" dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Boz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çankırı'nın altyapı problemi vardır. Bunun da ortadan kaldırılması için şehrin belediye başkanı olarak şahsıma büyük görevler düşmektedir. Bunun bilincinde olarak, yıllardır ihmal edilen, Çankırı insanı için önemli bir yara haline dönüşen ve bizlere de hiç yakışmadığını düşündüğüm sorunu kalıcı olarak ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa o yapılacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Son yaşadığımız sıkıntılarla beraber çözüm üretme yolunda yoğun bir mesai harcadım. DSİ Bölge Müdürümüz ile yaptığım görüşmeler sonrasında Belediyemize sağladığımız 3 milyon liralık bir kaynak ile birlikte mevcut imkanlarımızı da zorlayarak Kale'den gelen suyun tahliyesini sağlayacak mühendislik ve altyapı çalışmalarına süratle başlayacağız. Bu konuda belediyedeki çalışma arkadaşlarıma sadece ve sadece bu problemin ortadan kaldırılması yönünde gerekli talimatları verdim. Çankırı insanının yıllardır yaşadığı bu sıkıntı en ksa sürede yapılacak çalışmalar ile tamamen ortadan kalkacaktır."

sel-olduk-resim-07.jpg

ŞEHİR MERKEZİNDE YAŞANAN TRAFİK SORUNUNU DA ÇÖZECEĞİM
Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, şehrin önünde bulunan sorunların teker teker ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmaların ivedilikle programa alınarak, vatandaşın beklentilerine cevap vermeleri gerektiğine işaret ederek "Öncelikli olarak yoğunlaşacağım çalışmaların ikincisi de şehir içerisinde yaşanan trafik ve otopark sorunu! Bunun ortadan kalkması için ilk etapta Atatürk Bulvarı'na alternatif ikinci bir yolu hayata geçirmek. Bazı saatlerde kilitlenen şehir trafiği Çankırı insanı için adeta kâbusa  dönüşüyor! Vatandaşımın çektiği bu sıkıntıyı da ortadan kaldırmak için yoğun bir mesai verdiğimin bilinmesini isterim. Bu sıkıntıdan da kurtulacağımızın müjdesini vermek isterim." dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Boz'un Vedat Beki'ye yaptığı açıklamalar bununla da sınırlı değil. Belediye Başkanı Boz, görüşmede "Basınla Çarşamba günü biraraya geleceğim. Orada arkadaşlarımızın sorularını cevaplamakla birlikte önümüzdeki 6 ayda yapacağımız çalışmaları da aktaracağım" sözleri nedeniyle tarafımıza yapılan 'özel' açıklamaları yerel medya ile paylaşması amacıyla burada noktalıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler