Başkan Koçaktan 3 gün üst üste iftar

Başkan Koçak'tan 3 gün üst üste iftar

Orta Belediye Başkanı Recep Koçak ilk iftarını bu akşam verdi. İftar davetleri 3 gün sürecek.

Orta Belediye Başkanı Recep Koçak ilk iftarını bu akşam ilçede gerçekleştirdi. İlçedeki şehir lokantasında Orta'da görev yapan bürokrat ve şube çalışanları ile birlikte gerçekleştirilen iftar programına katılım Başkan Koçak'ı fazlasıyla mutlu etti.

Ramazan ayının birlik ve beraberliğin pekiştirilmesinde önemli bir rol oynadığını belirten Belediye Başkanı Koçak "Üç gün süresince düzenleyeceğimiz iftar programlarının ilkinde ilçemizde görev yapan bürokrat ve çalışanlarımızla birlikte olduk. Perşembe ve Cuma günleri de mahalle sakinlerimizle buluşacağız. Ramazan ayının getirdiği huzurla birlikte vatandaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

ortaiftar-kocak-resim-081.jpg

Başkan Koçak Has Parti'nin kapatılarak Ak Parti'ye katılımı ile ilgili olarak da "Süreç hızla devam ediyor. Ancak beklenildiği gibi Has Parti'nin Ak Parti'ye katılımı pek de sancısız olmayacağa benziyor. Sanıyorum genel başkanlar bir kez daha biraraya gelerek yaşanan son sıkıntıları ortadan kaldıracaklar" diyerek gelişmeleri de kısaca özetledi.

ortaiftar-kocak-resim-082.jpg

Haber fotoğrafları: Turan Köroğlu (Çankırı/Orta)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler