Başkan Şükrü Tarhan için 4 yıl hapis ve...

Başkan Şükrü Tarhan için 4 yıl hapis ve...

Çerkeş Belediye Başkanı Tarhan, tehdit ve hakaret suçlamasıyla hakim karşısına çıkacak...

Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan hakkında yapılan tehdit ve hakaret şikayeti ile cumhuriyet savcısı tarafından toplam 4 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

31 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 09.00'da Çerkeş Adliyesinde görülecek davada şikayetçi ise Fişek Ali Konağı işletmecisi Ergin Yılmaz.

DAVAYA NEDEN OLAN TEHDİT VE HAKARET

Konu ile ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Çankırı İl Özel İdaresi'nin uhdesindeki Fişek Ali Konağı ile ilgili açılan ihaleyi kazanan ve halen burayı işleten Ergin Yılmaz, iddialara göre Belediye Başkanı Şükrü Tarhan tarafından telefonla tehdit ve hakarete uğruyor.

Bununla birlikte şikayetçi Yılmaz, MHP Çerkeş eski İlçe Başkanının yeğeni tarafından ilçede darb edilmiş ve yaşanan olay MHP Genel Merkezinde başta Genel Başkan Devlet Bahçeli olmak üzere bazı genel başkan yardımcılarına kadar ulaşıyor.

Şahsına yapılan tehdit ve hakaretler üzerine yaşadıklarını Çerkeş Cumhuriyet Savcısına aktaran Ergin Yılmaz'ın dava dilekçesi ve ortaya koyduğu iddialar geçtiğimiz günlerde savcılıkça kabul edildi ve ilk duruşma 31 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 09.00'de Çerkeş Adliyesi Sulh Ceza mahkeme salonunda gerçekleşecek.

baskansukrutarhan-iddianame-cerkes-sozcu-resim-101.jpg

SAVCININ TALEBİ: TOPLAMDA 4 YIL HAPİS VE...

Savcılığın hazırladığı iddianamede; Başkan Şükrü Tarhan hakkında TCK. 125/1'den 3 aydan 2 yıla kadar ve 106/1 maddeden 6 aydan 2 yıla kadar ve bilcümle 53. madde gereğince belediye başkanlığından düşürülmesi ve ömür boyu siyasi yasak getirilmesini talep ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler