Başkan sustu, vekil ses verdi!

Başkan sustu, vekil ses verdi!

CHP İl Başkanı Fikret Tatlıcı'nın sorularına İrfan Dinç sessiz kalırken, başkanvekili Alemdar yazılı açıklama yaptı.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'nin Sözcü18'e yaptığı açıklama ile gündeme gelen ve CHP İl Başkanı Fikret Tatlıcı'nın yazılı basın açıklaması ile Belediye Başkanı İrfan Dinç'in cevaplandırması istenilen sorulara yanıt geldi.

CHP İl Başkanı Fikret Tatlıcı'nın soruları için - TIKLA

Çankırı Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar imzalı açıklamanın CHP İl Başkanı Tatlıcı'nın açık ve net olarak madde madde sıraladığı sorular yuvarlak ve de politik söylemlerle bezenerek gerçekleştirildiği görülmekte. İşin başka bir tuhaf yanı ise, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in böylesi durumlarda kendisinin kenarda kalarak, yanıtları bir başkasının kamuoyu ile paylaşması!

Rafet Alemdar'ın yazılı açıklaması şöyle:

SEVDA KARAALİ DİKKATLERİ BAŞKA YÖNE ÇEKME GAYRETİNDE

“Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali’nin 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren profesyonel futbol takımını getirdiği durum ortada iken son günlerde adeta dikkatleri başka yerlere çekmek için yaptığı açıklamalar oldukça manidardır.

Kendisi kulübü devralana kadar Çankırı Belediyespor Spor kamuoyunun da takip ettiği üzere hep zirveye oynayan bir durumdaydı. Büyük iddialarla ve Bank Asya hedefi ile çıktığı yolculukta takımı getirdiği yer şu an için belli ancak ismi değişen Çankırıspor’un akıbeti meçhul ve karanlıktır.

AMAÇ, SPORTİF BAŞARISIZLIĞI KAMUFLE ETMEK

Yıllarca Çankırı Belediyespor’u zirve yarışında gören içeride ve dışarıdaki hemşehrilerimiz bugün 3. lige düşme endişesini yaşıyor. Takımın içinde bulunduğu sorunları çözmek yerine belediyemizi karalama kampanyası belediyemizi hedef alan açıklamaların tek nedeni sportif başarısızlığını kamufle etmekten başka bir şey değildir.

BELEDİYESPOR KULÜBÜNE
HİÇBİR MÜTEAHHİDİN BAĞIŞI OLMAMIŞTIR

Kendisinin iddia ettiği ve CHP İl Başkanının da mahalli basın aracılılığı ile gündeme getirdiği gibi Belediye Gençlik Spor Kulübü’ne doğrudan ya da banka hesabına hiçbir müteahhidin bağışı olmamıştır.

TALEP İMAR KOMİSYONUNCA
UYGUN BULUNMADIĞINDAN REDDEDİLMİŞTİR

Belediyemize hiçbir müteahhit iş makinesi almamıştır. Bunlar insafsızca ortaya atılan iftiralardır. Çankırıspor Kulübüne kazandırılan tesislerin bulunduğu alanla ilgili teklif Belediyemiz İmar Komisyonu’nca uygun bulunmadığından talep reddedilmiştir. Kulüp Başkanlığını devraldıktan sonra her türlü karalama kampanyasını yaparak yıllarca kulübü başarıyla yönetmiş arkadaşlarımızı ortada bir şey yokken mahkemeye vermek suretiyle manevi olarak yıpratan bir anlayışa destek olmamız mümkün değildir.

GURBETTEKİ HEMŞERİLERİMİZİN KAFALARI BULANDIRILMAKTA

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali çok basit ve ucuz taktiklerle başarısızlığını bizim üzerimizden siyaset yaparak örtbas etmeye çalışmaktadır. Çankırı halkının ve özellikle bu gelişmelerden bihaber Ankara ve İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizin kafasını bulandırmaya çalışmaktadır. Ancak ben kendisine şunu söylemek istiyorum. Güneş balçıkla sıvanmaz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler