Başkentte 1. Çankırı Günleri İPTAL!

"Başkent'te 1. Çankırı Günleri" İPTAL!

Bazı ayran gönüllüler tarafından aylar öncesinde sosyal paylaşım sitelerinde kopartılan yaygaranın sonucu bugün için hüsran...

Başkent Ankara'da Atatürk Kültür Merkezi'nde başta Kastamonu olmak üzere, Yozgat, Artvin, Kırşehir ve Trabzon'la ilgili olarak yapılan "tanıtım günleri"nin "Neden bir benzeri Çankırı için yapılmasın?" düşüncesiyle yola çıkan "Başkent'te 1. Çankırı Günleri" Ankara'nın çok bildik tayfası tarafından yüze göze bulaştırılması sonucu Vali Vahdettin Özcan tarafından "askıya" alındığı öğrenildi.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre 14-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceği sosyal paylaşım sitelerinden Facebook'da bazı isimler tarafından günlerce anonsu yapılan "Başkent'te 1. Çankırı Günleri"nin iptal edildiği bilgisini Ankara'daki Çankırılılar Vakfı Başkanı Recep Şahin tarafından da doğrulandı. Şahin yaptığı açıklamada "Ben bayram öncesi yurt dışındaydım. Bu arada Ankara'daki Federasyon Başkanımız ile yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın yaptıkları ortak toplantıda alınan karar ile birlikte sayın Valimizin 'Eylül ayının son haftasında Feshane'de yapılacak olan Çankırı etkinlikleri ile Başkent Ankara'da yapılacak etkinlik arasındaki kısa sürenin organizasyonu arzu edildiği seviyede gerçekleştirememe riski' nedeniyle ileri bir tarihe erteleme kararı alınmış." dedi.

ORGANİZASYONUN MEVCUT YAPI İLE
İLERİ BİR TARİHTE
YAPILABİLME OLASILIĞI MÜMKÜN DEĞİL

Başından bu yana süreci yakından takip eden Sözcü18 Haber Merkezi; edinmiş olduğu bilgiler ışığında "şimdilik" iptal edilen "Çankırı Günleri"nin Ankara'daki mevcut yapılarla gerçekleşmesinin hayal olduğunu açık yüreklilikle dile getirmekte herhangi bir beis görmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler