Başkentte aday adayları yoğun mesaide

Başkent'te aday adayları yoğun mesaide

Ak Parti 2. bölge milletvekili aday adayı Emin Kerimoğlu Akyurt ve Yenimahalle'de.

Ankara’da bürokratların hızla istifaları geçekleşirken Başkentli aday adayları hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Esnaf, ilçe başkanları ve halkla bir araya gelen milletvekili aday adayları Ankara’nın gelişim ve değişimlerine katkı sağlamak için geliştirdikleri projelerini gündeme taşıyor. 

31 Milletvekili çıkaracak olan Ankara’da, Ak parti 2. Bölgeden Aday Adayı olan Emin Kerimoğlu bölgesi için gerçekleştirmek istediği projeleri Ak parti ilçe teşkilatları ile paylaşıyor. Akyurt ve Yenimahalle ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Kerimoğlu çalışmaları ve  projelerini ilçe teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Kerimoğlu ilçe yönetim çalışmalarına destek vermek istediğini vurguladı.

İlk olarak Akyurt Ak Parti ilçe Başkanlığını ziyaret eden Emin Kerimoğlu Akyurt’un hızla gelişmekte ve büyümekte olan bir ilçe olduğunu ifade ederken Ankara için hazırladığı projeleri ve çalışmaları ilçe teşkilatı ile paylaştı.

Akyurt İlçe Başkanı Fethi Avcı, sosyal işler başkanı Selami Türkdağ, kadın kolları başkanı Zeliha Bingöl’ün katıldığı tanışma toplantısında Ak Parti Akyurt  ilçe başkanı  Fethi Avcı hedeflerinin Akyurt’tan 12 milletvekili çıkarabilmek olduğunu ifade ederken “ Bizi ilçemizin sorunlarını bilen ve içimizden bir vekil adayının seçilmesini isteriz. 2 milyon başkentli var. Ankara’mızdan olacak olan milletvekillerinin bizim içimizden bizim sorunlarımızı bilen bir adayın göreve gelmesini isteriz, Bizim içimizden bizim sorunlarımızı bilen adayların, seçimden  sonra ilçesini beldesini unutmayan en azından haftada bir görüşebileceğimiz adayların halkı temsil etmesini temenni ediyoruz. Emin bey’e çalışmalarında başarılar diliyorum yolu açık olsun” dedi.

Ak Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatı Kerimoğlu’nu ağırladı 
Ak Parti ikinci bölgeden aday adayı olan İş adamı Emin Kerimoğlu Akyurt ziyaretinin ardından Ak Parti Yenimahalle ilçe başkanı Hamdi Balaban ,Kadın Kolları Başkanı Nazan Aytop,Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Filiz Ayan Tekin ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Ak Parti 2. Bölgeden A. Adayı olan Emin Kerimoğlu iki yıldır Ankara’nın değişimine ve gelişimine katkı sağlamak için projeler geliştirdiğini belirterek Yenimahalle’den destek mesajları beklediğini söyledi.

Ak Parti Yenimahalle ilçe binasında yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Emin Kerimoğlu yapacakları çalışmalarda ilçe yönetimleri ile hareket ederek Ankara’mız için bizde varız” dedi. Velik seçilmemesi durumda bile yılmadan çalışmalara devem edeceğini Söyleyen Kerimoğlu “ Biz milletvekili olmasak dahi Ankara’nın sorunlarını 40 ana maddeden olmak üzere belirledik. Bunlardan en önemlisi “Kentten Köye Dönüş Projesi”. Biz bu projelerimiz ve diğer hazırladığımız projeler ile Ankara’mızın sorunlarını çözmek için çalışacağız” dedi.

Ak Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Hamdi Balaban “2007 yılında ak parti yeni mahalle ilçe başkanlığına geldik ve partimiz,  Ankara’mız için Yenimahalle’nin gelişmesi değişmesi için hep çalıştık ve bu çalışmalarımıza devam edeceğiz “ dedi. Yeni Mahlle İlçe Başkanı Hamdi Balaban; Emin Kerimoğlu’na çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. İnşallah Emin Kerimoğlu için bu dönem bu işin start noktası olur. Bu dönem partimiz 10 yılına giriyor parti olarak 3. milletvekili seçimini yapacak. Milletvekili arayışımız oluyor. Ankara kontenjanların kullanıldığı bir yer gibi düşünülüyor. Bu dönem bölgesel adaylara yer verilirse 20152te belediye seçimleri içinde gerekli. İnşallah bölgesel adaylar ön plana çıkarsa seçimde yapacağımız alanlarda da bu çok önemli. Halkımız kapısını çalabileceği kendi içinden bir aday olmasını daha çok istiyor. Bu seçimlerde eğer bu beklenti karşılanırsa daha çok oy alırız. Partimizde daha da yükselişe geçer. Sizinde Çubuklu bir aday olarak bizim için önemlisiniz. İnşallah bu dönemden umutluyuz” dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu / Ankara    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler