Başkentte Çankırı günleri start aldı - İZLE

Başkent'te Çankırı günleri start aldı - İZLE

30 Mayıs - 3 Haziran günleri arasında gerçekleştirilecek tanıtım günleri bugün yapılan açılış töreni ile başladı.

Başkent Ankara'da 30 Mayıs - 3 Haziran günleri arasında gerçekleştirilecek "Çankırı Tanıtım Günleri" bugün yapılan açılış töreni ile start aldı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerin açılışını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AB Bakanı Egemen Bağış, TBMM Başkanvekillerinden Sadık Yakut, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, CHP İstanbul milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, TZOB Yönetim Kurulu üyesi ve Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, 23. Dönem Çankırı milletvekilleri Nurettin Akman ve Ahmet Bukan, 22. dönem Çankırı milletvekili Tevfik Akbak, ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş, Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop, İZÇANDER Başkanı Av. İbrahim Yayla, Başkan Yardımcısı İbrahim Zencirci, Çankırı Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, Çankırı Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Şoförler Odası Başkanı Necati Akdoğan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

MELİH GÖKÇEK: ANKARA'NIN ÇANKAYASI'NA HAYIRLI OLSUN!
Tanıtım günlerinin açılışında söz alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, Başkan Dinç'ten söz ederek "Arkadaşımız benim yanımda genel müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu şimdi sizlerin belediye başkanı. Çankırı'ya yaptığım ziyaretle birlikte 20 milyon liralık yatırım yapmayı planladık. Ankara'nın Çankaya'sına hayırlı olsun" dedi. Gökçek Çankırı ile ilgili olarak konuşmasının içerisinde üç kez 'Ankara'nın Çankaya'sı' deyimini kullandı. Alanda bulunanlar Başkan Gökçek'in konuşmasını "Çankırı'dan 'köy'den bahseder gibi söz etmesi hiç de hoş değil ancak bunun nedeni de Çankırı'nın da dışarıya böylesi bir görüntü vermesi olsa geek" dediler.

ÇANKIRI TANITIM GÜNLERİ AÇILIŞ FOTOĞRAFLARI - TIKLA

VALİ ÖZCAN DA 'ALLAHA ISMARLADIK' DEDİ!
Açılışta konuşan Vali Vahdettin Özcan da konuşmasını tamamladıktan sonra tören alanında bulunan izleyicilere 'Allaha ısmarladık' dedikten sonra kürsüden el sallayarak indi.

AKŞAM BİNİCİLİK KULÜBÜNDE YEMEK
Öte yandan, 'Çankırı Tanıtım Günleri' etkinliği çerçevesinde Düzenleme Komitesi tarafından protokole saat 20.30'da Binicilik İhtisas Kulübünde yemek verilecek.

 

baskent-cankiritanitimgunleri-sozcu-resim-0511.jpg

baskent-tanitimgunleri-resim-057.jpg

 

baskent-tanitimgunleri-resim-055.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler