Başkentte Kupa ateşi

Başkent'te Kupa ateşi

Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması bu akşam saat 20.30'da 19 Mayıs Stadında Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Bursaspor, bugün Ankara'da karşı karşıya geliyor. 19 Mayıs Stadı'ndaki maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

G.Saray derbisinin yaralarını sarmaya çalışan ve 29 yıldır kupaya hasret olan Sarı-Lacivertli takım, taraftarlarını bu kez sevindirmek istiyor. F.Bahçe'de derbi maçta forma giyemeyen kaptan Alex, Gökhan Gönül ve Musa Sow, Ankara'ya götürülürken sakatlığı bulunan Bienvenu, İstanbul'da bırakıldı. Süper Final Avrupa Grubu'nu zirvede tamamlayan Bursaspor ise 26 yıldır kazanamadığı kupaya tekrar uzanmayı planlıyor. Yeşil-Beyazlı takımda kritik maç öncesi eksik futbolcu bulunmuyor. Bu arada Fenerbahçe, kupa tarihinde daha önce 13 kez final oynayıp, 4 kez kupayı müzesine götürdü. Bursaspor ise kupa tarihinde 5. kez finalde mücadele edecek. 26 yıldır kupaya hasret Yeşil-Beyazlı ekip, Türkiye Kupası'nda 1985-86 sezonunda Altay'ı finalde geçerek tek kupasını kazandı. 
 
MUHTEMEL KADROLAR
 
Bursaspor: Carson, Basser, Serdar, İbrahim, Vederson, Sestak, Adem, N'Diaye, Ozan, Batalla, Pinto.
 
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Orhan Şam, Bekir, Yobo, Ziegler, Cristian, Emre, Özer, Stoch, Alex, Semih
 
SAAT: 20.30
STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: ATV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler