Başkentte kupanın adı Bereketspor oldu

Başkentte kupanın adı Bereketspor oldu

Başkent'te kupanın adı Bereketspor oldu.

Başkent’te Kurşunlu Dernekler Birliği tarafından düzenlenen futbol turnuvasının finali Pazar günü gerçekleştirildi.

Kurşunlu Dernekler Birliğinin düzenlediği futbol turnuvasının final karşılaşmasını başta Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu ile birlikte, Birlik Başkanı Ömer Lütfi Özenç, Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can ve İstanbul’daki Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanı Serkan Küpeli ile çok sayıda Çankırılı birlikte izledi.

Keçiören – Kalaba Belediye tesislerinde gerçekleştirilen final maçında karşı karşıya gelen Bereketspor ile Sünürlü arasındaki maçı 2-1 kazanan Bereketspor, turnuvanın şampiyonu oldu.

Final maçı öncesinde gerçekleştirilen 3’üncülük maçını ise rakibi Hacımuslu’yu 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Kurşunlu Gençlikspor kazanarak turnuvanın 3’üncüsü oldular.

Kazanan takımların kupalarının veriliş töreninde bir konuşma yapan Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanı Ömer Lütfi Özenç “Kısa süre içerisinde oluşturulan birliğin ilk organizasyonuna katılan tüm köy derneklerimize teşekkür ederim. Bu organizasyonu gerçekleştirirken birlik ve beraberliğimizi gösterme düşüncesindeydik ve bu amacımıza da ulaştık” dedi. Özenç, Birlik olarak önümüzdeki dönemde başta saz kursu olmak üzere bazı çalışmaların yapılacağını sözlerine ekledi.

TURNUVANIN GOL KRALI SÜNÜRLÜ’DEN
Turnuvanın gol kralı, finali kaybeden Sünürlü takımından çıktı. Sünürlü takımının başarılı oyuncusu Orhan, turnuvanın gol kralı olarak kupasını aldı. Turnuvanın en centilmen takımı da Kurşunlu Gençlikspor oldu.

Fotoğraf 1 ve 2: Şampiyon takım Bereketspor ve kupa töreni. Fotoğraf 2: Finalde rakibine yenilerek turnuvada 2'nciliği kazanan Sünürlüspor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler