Başkentte şampiyonun adı Yaylakent Gençlik

Başkent'te şampiyonun adı Yaylakent Gençlik

32 takımın katıldığı ve 5 hafta boyunca heyecanlı maçlara sahne olan Çankırı

Gençlik Derneğinin düzenlediği futbol turnuvası dün akşam oynanan final maçıyla son buldu.

Çankırı Gençlik Derneği 2010 Futbol Turnuvası finalinde rakibi Aliözü Gençlik’i 6-2'lik skorla mağlup eden Yaylakent Gençlik şampiyon oldu.

23 Mayıs Pazar (dün) günü Keçiören’de oynanan final maçına her iki takım da oldukça iddialı çıktı. İki takımın da büyük taraftar desteğiyle oynadığı maçta gülen taraf Yaylakent oldu. Bu skorla Aliözü Gençlik de turnuva ikincisi olarak kupa almaya hak kazandı. Sancar Gençlik ile Keçiören Yaren Grubunun karşı karşıya geldiği 3'üncülük maçında ise 4-2’lik skorla kazanan taraf Keçiören Yaren Grubu oldu. Final maçları Şampiyon Yaylakent, ikinci Aliözü, üçüncü Keçiören Yaren Gurubu şeklinde sonuçlandı. Toplam 32 takımın katılımıyla 5 haftadır devam eden futbol turnuvası Ankara’da yaşayan Çankırılı gençleri bir araya getirdi. Heyecanın üst düzeyde olduğu turnuvada asıl kazanan dostluk, kardeşlik ve centilmenlik oldu.

ŞAMPİYONLUK KUPASI BU GECE SAHİBİNİ BULUYOR
Çankırı Gençlik Derneği’nin organizasyonuyla gerçekleşecek olan Çankırı Gençlik Gecesi ve Futbol Turnuvası ödül töreni muhteşem bir geceye sahne olacak. Çankırılı sanatçı Sevgi Petek, Ahiyder Yaren Ekibinin ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının sahne alacağı geceye başkentte yaşayan çok sayıda Çankırılının yanı sıra, çok sayıda Çankırılı bürokrat ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin de katılması bekleniyor. Altınpark Anfa B Salonunda 24 Mayıs Pazartesi saat: 19.00’da gerçekleşecek olan programa tüm hemşerilerimiz davetlidir.

Fotoğraf 1: Turnuvanın şampiyonu olan Yaylakent Gençlik. Fotoğraf 2: Finalde rakibine 6-2 yenilerek turnuvanın ikincisi olan Aliözü Gençlik.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler