Başkentte turizmcilerin Çankırı buluşması

Başkent'te turizmcilerin Çankırı buluşması

Sözcü18 yazı ailesinin güçlü kalemlerinden Ömer Faruk Eryılmaz, "Uzak Çağların Yakın Kenti Çankırı'nın Turizm Potansiyeli" konulu paneli hem organize etti hem de yönetecek.

"Gezginci" ünvanı ile Çankırı'nın deresini, dağını ve taşını adımlayarak Çankırı ve yurdumuz insanlarına tanıtmanın gayretinde olan, Sözcü18 yazı ailesinin güçlü kalemlerinden Ömer Faruk Eryılmaz yeni bir proje ile yine Çankırı insanının karşısında.

7 Mayıs Cumartesi günü Başkent'te Mali Müşavirler Odası Konferans salonunda gerçekleştirilecek olan "Uzak Çağların Yakın Kenti Çankırı'nın Turizm Potansiyeli" başlıklı panelin aynı zamanda moderatörlüğünü de yapacak olan Eryılmaz "Tanıtım Fuarı sonrası gelişen olayların akabinde böylesi bir organizasyon kaçınılmaz olmuştu. Çankırı'ya gönül veren gerek Çankırılı gerekse Başkentli dostlarımızla gerçekleştireceğimiz panelde, doğduğumuz toprakların el değmemiş güzelliklerini hem tanıtma hem de içinde bulunduğumuz eksiklikleri ortaya çıkarma düşüncesiyle konuşacak ve de tartışacağız" dedi.

Panelin konuşmacıları ise yazar Bahattin Ayhan, Çankırı Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Karatatar, Kurşunlu-Termal Otel Müdürü Oktay Oktay, fotoğraf sanatçısı Timur Özkan ve tarihçi-yazar Ömer Türkoğlu.

7 Mayıs Cumartesi Saat 14.30'da  Kumrular Sokak No. 26 Kızılay Ankara adresinde gerçekleştirilecek panele herkese açık olacak. Panelde ayrıca davetlilere kokteyl verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler