Başkentte üzücü intihar

Başkent'te üzücü intihar

Çankırılı genç işadamı ofisinde başına silah dayayarak intihar etti.

Başkent Ankara'da yaşayan Çankırılı işadamı İsmail Öztürk (30) henüz bilinmeyen bir nedenle Keçiören - Kızlarpınarı caddesindeki işyerinde başına silahla ateş ederek yaşamını sonlandırdı.

Edinilen bilgilere göre; İki ortağı ile birlikte inşaat ve emlak işi yapan İsmail Öztürk, ortakları ile akşam ayrıldıktan sonra dün sabah saat 06.00 sıralarında Kızlarpınarı caddesi 39 numaradaki ofisine gelerek, çalışma masasındaki bilgisayar kamerasını da çalışır vaziyette silahı başına dayadı ve tetiği çekerek hayatına son verdi.
 
Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede genç işadamının hayatını kaybettiği görüldü.
 
Olayla ilgili inceleme başlatan polis, İsmail Öztürk’ün intiharını kaydettiği kameraya el koydu. Olay yerine gelen savcının incelemesinden sonra cenaze Keçiören'deki adli tıp morguna kaldırılırken, soruşturma sürdürülmekte.
 
KULLAR KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Yaşamını intiharla sonlandıran merhum İsmail Öztürk'ün cenazesi dün akşam baba ocağı Yapraklı ilçesi Kullar köyünde defnedildi. Öztürk'ün evli ve çocuksuz olduğu öğrenildi.
 
İsmail Öztürk, geçtiğimiz yerel seçimlerde (2009) Çankırı Belediye Başkanlığına aday adayı olarak gündeme gelen Ankara'da müteahhitlik yapan Ahmet Öztürk'ün yeğeni olduğu da edinilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler