Başkentten eli boş dönüyoruz: 1-0

Başkent'ten eli boş dönüyoruz: 1-0

Çankırı Belediyespor, Başkent deplasmanından

eli boş dönüyor.

Sıcak havanın sahadaki futbolcuları olumsuz olarak etkilediği mücadelede her iki takım da seyirciyi mutlu eden bir oyun oynamadı. Golü atana kadar kalemizde bir kez görülen Bugsaşspor, tek golle haftayı karlı kapatan taraf oldu.

Stat: ASAŞ

Hakemler: Ekrem Gerginci *, Mehmet Uğur Alptekin **, HAlil Çağlayan **

BUGSAŞ Spor: Haluk **, Şener **, Abdullah Gün *, Tayfun **, İsmail ***, Emrah * (Dk 74. Ender *), Yaşar * (Dk 52. Abdullah Keseroğlu *), Ömer *, Gürhan *, Taner **, Serdar ** (Dk 80. İbrahim *)

Çankırı Belediyespor: Serkan **, Taylan **, Metin **, Tolga **, Celal **, Uğur * (Dk. 59 Eşref *), Lokman *, Emre *, Rıdvan * (Dk 86 Önder ?) Aytaç ** (Dk. 72 Furkan *) Gürkan **

Gol. Dk. 47 Taner (BUGSAŞ Spor)

Sarı kartlar: Dk. 5 Emre, Dk. 81 Eşref (Çankırı Belediyespor)

Maça sarı-gri gibi tuhaf bir forma ile çıkan Çankırı Belediyespor Metin'in başlama vuruşuyla başladı.

Maçın ilk atağı 3. dakikada Taylan'ın sağdan getirdiği topu, ceza sahasına kesti ve top kaleci Haluk'un ellerinde eridi.

5. dakikada orta sahada ikili mücadelede Emre topu elle kesince, maçın ilk sarı kartını gördü.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk korneri 18. dakikada ev sahibi Bugsaşspor kullandı ve top kaleci Serkan tarafından yumruklanarak ceza sahası dışına çıkarıldı.

Ve kaçan ilk gol fırsatı. Dakikalar 25'i gösteriyordu ki Gürkan'ın nefis pasıyla topla buluşan Lokman, ceza sahası içerisinde kaleci Haluk ile karşı karşıya kaldı. Vurduğu top, kaleciden sekerek defans tarafından uzaklaştırılırken Çankırılı taraftar da derin bir "ahhh" çekiyordu.

32. dakikada ev sahibi Bugsaşspor kullandığı serbest vuruşta, topla buluşan Abdullah'ın ceza sahası içerisinde vurduğu sert şut az farkla auta çıktı.

Dakika 33 ve orta sahadan aldığı pasla ceza sahasına çaprazdan giren Gürkan'ın vurduğu cılız şut kalecinin bakışları arasında az farkla dışarı çıktı.

İlk yarı tamamlandığı Bugsaşspor karşısında net gol pozisyonlarını kaçıran taraf Çankırı Belediyespor'du ve soyunma odasına da ikinci devre için umutlar dağıtarak giriyordu.

VE İKİNCİ YARI...
Maçın ikinci yarısında takımlar sahada yerini alırken, az sayıdaki Çankırılı futbolsever de takımlarından gol bekliyorlardı.

Dakika 46. Ve Aytaç'ın ceza sahasına getirdiği topu rakip defans oyuncuları kornere attı. İlk korneri kullanan Lokman'ın ortası kalecide kaldı.

Kaleci Haluk'un uzun degajı ceza sahamızda 3'e 2 yakalanan defansımızı zora soktu. Aldığı pas ile kalecimiz Serkan ile karşı karşıya kalan Taner, topu filelerimize göndermekte hiç zorlanmadı: 1-0

GOLDEN SONRASI
Golden sonra sirküle olan taraf Çankırı Belediyespor'du. Özellikle orta sahada yaşanan sıkıntı forvette oynayan Gürkan ve Aykut'un topla buluşamamaları, pozisyon doğmasını da engelliyordu.

Yapılan değişiklikler isteneni veremeyince, ev sahibi Bugsaşspor, hiç de haketmediği 3 puanı kendi hanesine yazdırmayı başarıyordu.

4 dakika uzatma da skoru değiştirmedi ve hakemin düdüğü ile Başkent deplasmanından puansız ayrılıyorduk.

GRUBUMUZDA BUGÜN OYNANAN MAÇLAR
A. Sebatspor: 0 - Bandırmaspor: 2
Hacettepe: 1 - Körfezspor: 2
Bozüyükspor: 0 - Beypazarı Şekerspor: 1
Turgutluspor: 1 - İskenderin D.Ç.: 1
Sarıyer: 0 - Adıyamanspor: 1
Alanyaspor: 2
- Çorumspor: 0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler