Bayan Özcan ilk kez medya önünde

Bayan Özcan ilk kez medya önünde

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın eşi Leyla Özcan ilk kez medya önünde.

Dünya Yaşlılar Günü’nde Vali Vahdettin Özcan ve Eşi Leyla Özcan yaşlıları yalnız bırakmadı.

Çankırı Gençlik Merkezi ve Huzurevi tarafından Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Huzurevinde, Huzurevi sakinlerine bir program düzenlendi.

Düzenlenen program vesilesiyle Vali Özcan’ın eşi Leyla Özcan ilk kez basının karşısına çıkmış oldu.

YAŞLILARI SIK SIK ZİYARET SÖZÜ VERDİ

İlk kez basının önüne çıkan Vali eşi Leyla Özcan, huzurevi sakinlerinin yaşlılar gününü kutladı, kendilerine karanfil ve hediyeler takdim etti. Yatağa bağımlı hastaları da odalarında ziyaret eden hanımefendi Özcan, hastalarla sohbet ederek ihtiyaçları, sıkıntıları ya da sorunları olup olmadığını sordu.

Kabul salonunda da huzurevi sakinleri ile sohbet eden Bayan Özcan, kendilerini sık sık ziyaret edeceğini  ve  Vali Konağında da kendilerini misafir etmek istediğini belirtti. 

VALİ ÖZCAN DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Vali Vahdettin Özcan Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak “Bizleri bugünlere ulaştıran büyüklerimize olan bağlılık duygularımızın yalnızca bu günle sınırlı olmaması dileği ile tüm yaşlılarımızın “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü”nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle ellerinden öpüyorum” dedi.

Huzurevi sakini Hatice Toprak, kendi yazdığı “Huzurevimiz” adlı şiir okuyarak programa katılanlara duygusal anlar yaşattı.

Gençlik Merkezi tarafından aşuk maşuk gösterisi ve canlı müzik dinletisi yapıldı. Programa katılan gençler huzurevi sakinlerine güzel bir gün yaşattılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler