Bayar Soysal bir kez daha aday

Bayar Soysal bir kez daha aday

Kızılırmak Belediye Başkanı da 'Durmak yok, yola devam' diyenler kervanına katıldı.

9 Günlük bayram tatilinin ardından AK Parti'de  ilk başvuru Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal'dan geldi. Başkanı Bayar Soysal, 2014 yerel seçimleri için yeniden aday adaylığı başvurusunu bugün gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'na başvuru dosyasını sunan Soysal, yapılacak olan seçimlerde ipi göğüsleyerek projelerine kaldığı yerden devam etmek istediğini söyledi.
 
Çankırı tarımının önemli bir bölümünün Kızılırmak'ta yapıldığına dikkat çeken Başkan Soysal, tarıma yönelik projeleri olduğunu ve ilçeyi kısa süre içinde bölgenin parlayan yıldızı haline getireceklerini söyledi.
 
Kızılırmak'ı köy görünümünden kurtarıp modern bir kent görünümüne kavuşturduklarını anlatan Soysal, "Bizim yaptığımız hizmetler vatandaşlardan geçer not aldı. Eğer böyle olmasaydı, biz yeniden bu göreve talip olamazdık. İddia ile söylüyorum, 5 yıl önceki Kızılırmak ile, şimdiki Kızılırmak arasında yüzde 100 fark var. Halkımız ne istediyse onu yapma gayretinde olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.
 
Partisi tarafından tekrar aday gösterilmesi halinde Kızılırmak'da seçimin galibi olacaklarını ifade eden Başkan Soysal, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yeni projelerle gelişen ve değişen Kızılırmak modeli oluşturacağız ve hızlı gelişimimize hız katacağız" diye konuştu. 
 
Soysal, 30 Mart 2014 yerel seçimleri için vatandaşlardan destek beklediğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler