Bayburtta nişan evi çöktü!

Bayburt'ta nişan evi çöktü!

Bayburt merkeze bağlı Genç Osman köyünde iki katlı ahşap evin bir bölümü nişan töreni sırasında çöktü.

Bayburt Merkez'e bağlı Gençosman Köyünde Bahattin Mıcık ile Tülay Yenitürk'ün nişan töreninin yapıldığı kız evinin bir odası fazla ağırlık sonucu çöktü. Odada bulunan kişiler çökme nedeniyle alt katta bulunan ahıra düştü. Bu sırada üzerine sobanın üstündeki kaynar su dökülen damadın kız kardeşi Tuğba Mıcık yanarak, kadın ve çocuklardan oluşan 32 kişi ise düşme sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla ve özel araçlarla hemen Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Vücudunda üçüncü derece yanıklar oluşan Tuğba Mıcık ise burada yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi. Bayburt Devlet Hastanesindeki yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu, bazı yaralıların vücutlarında kırıklar, bazılarında ise düşmeye bağlı sıyrık ve ezilmeler bulunduğu öğrenildi.

VALİ AL: YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ
Bayburt Valisi Kerem Al, yaptığı açıklamada, nişanın yapıldığı ahşap evde meydana gelen kısmen çökmenin fazla oynama ve zıplamadan kaynaklandığını söyledi. Vali Al, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, ''Sobanın üzerindeki kaynar suyun dökülmesi sonucu bir kişide yanıklar oluştu. Bu kişi Erzurum'a gönderildi. Bayburt Devlet Hastanesindeki yaralılardan biri hamile olduğu için müşahede altına alındı, geri kalan yaralıların sağlık durumu iyi'' şeklinde konuştu.

Damadın akrabalarından İlhami Mıcık ise nişan töreni sırasında kadın ve çocukların kız evinde, erkeklerin ise bu evin yakınında bulunan köy odasında bulunduğunu belirterek, ''Çocuklardan biri koşarak köy odasına geldi ve gelinin babası Mürsel Yenitürk'e ait evin çöktüğünü söyledi. Hemen eve gittik. Evin bir odası çökmüş, odadakiler de ahıra düşmüştü. Çok sayıda kişi yaralanmıştı. Yaralıların bir kısmını köydeki araçlar, geri kalanını ise ambulanslarla hastaneye naklettik'' diye konuştu,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler