Bayern adını yarı finale yazdırdı

Bayern adını yarı finale yazdırdı

Bayern Münih, İngiltere'de oynanan ve 1-1 sona eren çeyrek final ilk maçının rövanşında Manchester United'ı 3-1'le geçti, yarı finale yükseldi.

Bayern Münih, maçın ilk yarısında yüzde 70'e 30 ile topla oynama oranlarında rakibine ezici bir üstünlük kurmasına karşın, takımlar gollük şut bile atamadı. Bu şartlar altında geçen ilk yarı da golsüz sona erdi. 

İkinci yarıda takımlar daha hareketli bir oyun sergiledi. İlk gol de 58'de müthiş bir golle Manchester United'dan geldi. Patrice Evra, cezasahası dışından kaleye füze gönderirken; Neuer'i çaresiz bıraktı ve takımını 1-0 öne geçirdi. İngiliz ekibinin godl sevinci sahdece bir dakika sürdü.Franck Ribery'nin soldan ortasına Mandzukic kafayı vurdu. De Gea'yı geçen top ağlarla buluştu ve Bayern 1-1'lik eşitliği sağladı. 

Alman ekibi 1-i'lik skorun ardından ataklarını sıklaştırdı. 68'de ise Müller sahneye çıktı. Arjen Robben'in sağdan cezasahasına gönderdiği topa Müller vurdu, Bayern 2-1 öne geçti. 

76'ıncı dakikada Bayern Münih'in 3. golü geldi. Arjen Robben, topu penaltı noktasının sol yakınına kadar taşıdı. Vuruşunu yaptı, defansa çarpan top De Gea'yı çaresiz bıraktı ve sol direğin dibinden ağlarla buluştu: Bayern Münih 3 - Manchester United 1. 

Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Bayern Münih, karşılaşmadan 3-1 galibiyetle ayrıldı ve yarı finale yükseldi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler