Bayern Münih: 3 - Hamburg: 1

Bayern Münih: 3 - Hamburg: 1

Almanya Bundesliga'da Bayern Münih yenilmezliğini sürdürüyor.

Bundesliga'da yalnızca iki maçında puan kaybı yaşayan ve henüz mağlubiyet almamış Bayern Münih, son beş maçından tek galibiyet çıkarabilen Hamburg'u konuk etti.
Maçın ilk ciddi atağı 9. dakikada Toni Kroos ile Bayern'den geldi. Şut şansı yakalayna genç oyuncu topu filelerle buluşturamadı.
 
Kroos'un etkili olduğu ilk yarıda ev sahibi ekip, 21. dakikada Götze, 37. dakikada ise Buyten ile de gol fırsatları bulmaya çalıştı. Hamburg ise Bayern'in bu ataklarına yanıt vermekte zorlandı. 42. dakikada da Rafinha'nın asist yaptığı pozisyonda Mandzukic golü kaydetti ve Münih temsilcisini 1-0 öne geçirdi.
 
İlk yarıyı bu skorla tamamlayan Guardiola ve öğrencileri, ikinci yarıya da etkili başladı. 52. dakikada Alcantara'nın geliştirdiği atakta golü kaydeden Götze durumu 2-0'a taşıdı.
 
Hamburg ise 74. dakikada Rafael van der Vaart'ın kafa vuruşuyla Bayern'in kalesinde bir tehlike yarattı ve aradığı golü 87. dakikada Lasogga ile buldu. Gole kadar Bayern kalesine iki tehlikeli şut atan genç oyuncu maçın skorunu 2-1 getirdi.
 
Maçın 90+2 dakikasında Shaquiri ise maçın skorunu tayin eden golü kaydetti ve maç 3-1 Bayern'in üstünlüğü ile sona erdi.
Puanını 44'e çıkaran Bayern liderlikteki yerini pekiştirirken Hamburg 16 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler