Bayern Münih: 4 - Juventus: 2

Bayern Münih: 4 - Juventus: 2

Bayern Münih 90. dakikasına 2-1 geride girdiği maçta Juventus'u uzatmalarda 4-2 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

Şampiyonlar Ligi 2. turunun en büyük eşleşmesi olarak gösterilen Bayern Münih-Juventus mücadelesi kalitesine yakışır bir sonla bitti! 2-2 sonuçlanan maçın rövanşında Juventus 2-0 öne geçti! Bayern Münih 90+1’de 2-2’yi buldu ve maçı uzattı. 108 ve 110. dakikalarda gelen goller Bayern’i çeyrek finale taşıdı.

Allianz Arena’da oynanan mücadelenin 6. dakikasında Neuer’in hatasını iyi değerlendiren Pogba, Juventus’u 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 28’i gösterdiğinde Bayern savunması Cuadrado’yu durduramadı. Kolombiyalı futbolcu şık bir golle skoru 2-0’a getirdi. 45. dakikada ise Cuadrado’nun altı pas üzerindeki şutu direkten oyun alanına dönerek 3-0 fırsatı kaçtı.

Maç boyunca topa sahip olan Bayern Münih, aradığı golü 73. dakikada Lewandowski ile buldu: 2-1. Umutlanan Guardiola’nın öğrencileri uzatmalara götürecek golü aramak için tüm hatlarıyla Juventus’un kalesine yüklendi. 90+1’de Coman’nın yaptığı ortaya Thomas Müller kafasıyla vurarak Allianz Arena’yı adeta yıktı: 2-2.

Uzatmalara giden karşılaşmada ilk 15 dakikada eşitlik bozulmadı. Oyuna 101’de giren Thiago, Müller ile ceza sahasında girdiği ver-kaçta topu köşeye göndererek Buffon’u çaresiz bıraktı: 3-2.

2-0’lık avantajını koruyamayan Juventus, 2 dakika sonra, oyuna 60. dakikada giren ve 2. golün asistini yapan Coman’a engel olamadı. Guardiola’nın Juventus’tan kiraladığı 19 yaşındaki Fransız futbolcu, sol ayağıyla şık plase vuruşu yaparak durumu 4-2 yaptı ve İtalyan ekibinin hayallerini yıktı.

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalist olan diğer takımlar; Real Madrid, Barcelona, Wolfsburg, Manchester City, Atletico Madrid, Benfica ve PSG.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler