Bayındır: Bu mu modern Çankırı?

Bayındır: Bu mu modern Çankırı?

MHP Çankırı İl Başkanı Tatlıçay kenarındaki yürüyüş yolunun çökmesi sonrasında açıklama yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, Tatlıçay kenarındaki yürüyüş yolunun yaklaşık 25 metrelik bölümünün çökmesine tepki göstererek, “Siz modern Çankırı’nın temellerini böyle mi atıyorsunuz? Kağıt gibi yırtılan kaldırımları görmüyor musunuz?” diye sordu.

Bayındır, asfaltlama, yol ve kaldırım çalışmalarında büyük bir israfın söz konusu olduğunu belirterek, bunun muhatabının yerel idareciler ve Çankırı Belediyesi yöneticileri olduğunu söyledi.

AKP’nin yerel seçimlerin yaklaşması ile büyük bir endişe ve boşluk içerisine düştüğünü ifade eden Bayındır, “Sen 10 yıldır iktidardasın ve o koltukta oturuyorsun. 10 yılda yapmadığın işleri 10 aya sıkıştırmaya çalışırsan, aceleyle yaptığın işler işte böyle çöker. ‘Modern Çankırı’nın temellerini attık’ diye her yeri reklamlarla donatanlara sesleniyorum. Siz modern Çankırı’nın temellerini böyle mi atıyorsunuz? Kağıt gibi yırtılan kaldırımları görmüyor musunuz? Orada da yol çalışmalarında hayatını kaybeden vatandaşlarımız gibi acı olayların yaşanması mı gerekiyor? Bunun hesabını kim verecek? Bu acelenizin sebebi nedir? Kime ne ispat etmeye çalışıyorsunuz? 10 yıldır o koltuktasınız hala kendinizi ispat edemediniz mi? Bu tedirginliğinizin sebebi nedir ?” ifadelerini kullandı.

Görme engelli vatandaşlar için yaya kaldırımlarına yapılan hissedilebilir yüzey yollarının da daha senesini dolmadan kullanılamaz hale geldiğini vurgulayan Bayındır, “Her şeyi yapmaya çalışan, hiç bir şey yapamaz. Yaptığınız işler bozuluyor, asfaltlar kalkıyor, kaldırımlar çöküyor. Yaptığınız kaldırımları bozup tekrar yapıyorsunuz. Attığınız asfaltı tutturamıyor, üzerine bir asfalt daha atıyorsunuz. Vizyonsuz, plansız ve acele bir şekilde yapıyorsunuz ve çok geçmeden kendi yaptıklarınızı kendiniz bozuyorsunuz. Yaptığınız işi bir kez yapın ve sağlam şekilde yapın. Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğu büyük bir vebaldir. Elinizi vicdanınıza koyun ve ona göre çalışın. Yoksa o vebalin altından kalkamazsınız” diye konuştu.

Bayındır, yerel seçimler için tüm ibrelerin MHP’yi gösterdiğini ifade ederken, “Sizde biliyorsunuz, ama biz yine de hatırlatalım. Korkunun ecele faydası yoktur.” dedi.

Çankırı Belediyesi’nin toplam borcunu hala öğrenemediklerini ifade eden Bayındır, şunları kaydetti:

“Biz memleket için çivi çakanın destekçisi oluruz, fakat vatandaşlarımızı kandırmaya çalışanlara da gereken cevabı en iyi şekilde veririz. Şimdi her yeri reklamlarla donatarak ve farklı çalışmalar içerisine girerek, şirin gözükmeye, göz boyamaya çalışmanın alemi yok. 10 yıldır sizi herkes çok iyi tanıdı. Sizin elbet farklı hesaplarınız vardır, fakat unutmayın ki, Cenabı Allah’ın da bir hesabı var.” (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler