Bayındırdan Şahine sert yanıt!

Bayındır'dan Şahin'e sert yanıt!

Çankırı Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz'i ziyaret eden MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, eleştirilere yanıt verdi.

MHP Çankırı İl Yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Çankırı Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz’i ziyaret eden Yusuf Naci Bayındır, ziyarette yaptığı konuşmada AKP İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Milletvekili İdris Şahin’in sözlerine cevap verdi.

İl Başkanı Bayındır, “Her iki sayın milletvekillerimizi de sadece AKP’nin değil, bütün Çankırı’nın vekilleri olarak kabul ediyorum. Art niyet taşımadan latife yaptığı düşüncemi hala muhafaza ediyorum. Her iki milletvekilimiz de sevdiğimiz, çalışmalarını dikkatle takip ettiğimiz, konumları ve taşıdığı sıfatları itibariyle ile saygı duyduğumuz genç kardeşlerimizdir. Onlar bizim evlatlarımız. Sürçü lisan etseler de, büyükleri ve hocaları olarak, bize yakışan onların bu acemiliğini hoşgörüyle karşılamaktır. Ancak herkes bilmeli ki ülkücüler, kadife eldiven içerisinde çelik bir yumruk gibidirler. Mağrurlanarak, ülkücülere ödev vermek hiç kimsenin haddi değildir. Her bir ülkücünün okuduğu kitapların zekâtını üst üste koysak, birilerinin boyunu aşar. Bu konuya ilişkin tavsiye ve ödev hakkımı saklı tutuyor, yer aldıkları siyasi partide istikbal vaad ettiklerine inandığım bu genç kardeşlerimi gelecekte o siyasi partinin prens adaylığına soyunurken, daha dikkatli ve siyasetteki nezaket seviyesini unutmamalarının kendileri için daha doğru ve faydalı bir yol olacağına inanıyorum” dedi.
 
İktidar çalışmalarını yakinen takip ettiklerini dile getiren Bayındır, Kırkevler yolunun hala tamamlanmadığını ve sürekli can kayıpları yaşandığını kaydetti.
 
AKP İl Danışma Meclisi toplantısındaki konuşmaları hatırlatan Bayındır, “Polemik yaratarak laf üretme yerine Çankırı’ya yapılacak hizmetleri önceliklerine almalarının kendileri için daha doğru olacağını düşünüyorum. En kısa zamanda 'İş üretenle, laf üretenleri birbirine karıştırmayın' sözlerinin muhataplarının aralarındaki anlaşmazlıklarını ortadan kaldırmaları siyasi gelecekleri açısından faydalı olacaktır. Aynı partinin mensupları olarak tek ses tek yumruk olmaları gerekirken, birbirlerini eleştirmelerinin de çok sağlıklı bir durum olmadığını düşünüyorum. Kendilerine Çankırı’ya yapacakları her doğru, faydalı, olumlu, güzel işlerde yanlarında olacağımı tekrar ifade etmek istiyorum” dedi. (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler