Baykala kazak fırlattı - İZLE

Baykal'a kazak fırlattı - İZLE

Deniz Baykal, bayramın 4'üncü günü Antalya - Kemer'de ilginç bir protesto ile karşılaştı.

Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Kurban Bayramı nedeniyle bulunduğu memleketi Antalya'nın Kemer ilçesinde 4 yıl önce partiden ihraç edilen bir kişinin tepkisi ile karşılaştı. Bayramlaşmanın yapıldığı restorana gelen Erdal Saltık isimli eski partili, Baykal'ı eleştirdikten sonra omuzlarındaki kazağı üzerine fırlattı.

Baykal, CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Antalya milletvekilleri Osman Kaptan, Gürkut Acar ve Arif Bulut, Kurban Bayramı'nın son gününde Antalya'nın batı ilçelerinde bayramlaşma gezisine çıktı. Gezinin son durağı olan Kemer'e dün akşam saat 21.00'de gelen Deniz Baykal ve beraberindekileri 50 kişilik partili grubu karşıladı. Bayramlaşmanın sonuna doğru restorana gelen Erdal Saltık isimli eski bir partili, Deniz Baykal'ı geç geldiği için eleştirerek, bunun partililere

saygısızlık olduğunu belirtti. Daha sonra 2009 yerel seçimlerinde Mustafa Gül'ün adaylığının Baykal tarafından veto edilmesi sonucunda partinin Kemer'de kan kaybettiğini, bu tutumlar yüzünden MHP'nin güçlendiğini söyleyen Saltık, "Burada MHP 50 oy alamazken, 2009 seçimlerinden sonra binlerce gencin bozkurt işaretleri yaparak, sloganlar atarak MHP'li olduğu bir yerde, geçmiş dönemde CHP Genel Başkanı olmuş olsa dahi bir insana saygı duymamızı kimse bekleyemez burada" diyerek omuzlarındaki kazağı Deniz

Baykal'a fırlattı. Kazak, İl Başkanı Özer Ülken tarafından yakalanırken, Erdal Saltık sözlerini, "Burada bir hakaret var, burada bir yanlışlık var, kimsenin buraya gelmeye hakkı yok" diye sürdürdü. Saltık bazı partililer tarafından salondan uzaklaştırılırken, "Buradaki gençlerin Deniz Baykal'da ahı var. Kemer Deniz Baykal yüzünden bu halde. Herkes konuşacak bunu" diye bağırdı.

CHP Kemer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ersegün Çam, Erdal Saltık'ın 4 yıl önce partiden ihraç edildiğini söyledi. CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken de, "Biz bu arkadaşı tanıyoruz, ben genel başkanımın tevazusuna teşekkür ediyorum. Söz verdi, ama o da bunu böyle kullandı" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler