Bayramınız kutlu olsun

Bayramınız kutlu olsun

Kurban Bayramı nedeniyle başta Çankırı Milletvekilleri, Çankırı Valisi, Siyasi Partilar ve STK'ların bayram mesajlarını sizlerle buluşturuyoruz.

Kurban Bayramı nedeniyle "bayram mesajı" yayımlayan milletvekili, vali, belediye başkanı, siyasi parti il başkanları, stk başkan ve yöneticilerinin bayram mesajları aşağıdadır.

ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ SAYIN AV. İDRİS ŞAHİN'İN
KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

"Millet olarak büyük önem verdiğimiz, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar; millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın merkezini oluşturan önemli günlerdir.

Bayramlar; toplumsal birliğimizi sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin çok yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin doruk noktasına ulaştığı, sevgi ve saygının geliştiği çok özel günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin geçmişten bugüne aktarılmasına vesile olan bu güzel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her anına taşıyabilmeliyiz. Bu güzel ve müstesna günleri fırsat bilip hiç gitmediğimiz akrabalarımıza, kimsesizlere, evinden çıkamayan yaşlı ve bakıma muhtaç insanlarımızı ziyaret edip gönüllerini almalı, hayır dualarını istemeliyiz. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum.

Av. İdris Şahin - Çankırı Milletvekili, Anayasa Komisyonu Üyesi
Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı"

______________________________________________________

ÇANKIRI VALİSİ SAYIN VAHDETTİN ÖZCAN'IN
KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI 

"İnsanları birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının güçlendiği, hoşgörünün yaygınlaştığı, güzel duyguların paylaşıldığı özel günlerdir.

Tüm Çankırılılardan kini, nefreti, hasedi, dargınlıkları bir kenara bırakmalarını, birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe dostça bir bayram geçirmelerini istiyorum.

Vatandaşlarımızın bayramlarını içtenlikle kutlarken, Çankırı Valisi olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışında hareketle hizmetlerde “mutluluğu ve memnuniyeti” en yüksek noktaya çıkarmayı amaçladığımızı belirtmek isterim.

İlimizde Bayramın huzur içerisinde kutlanması için gerekli önlemler alınmıştır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için; bayramın gözyaşlarından uzak ve sevinçlerle kutlanabilmesi için, trafik hareketlerinde dikkatli olmalarını bilhassa istirham ediyorum.

Bu bayramı da hep birlikte; acılarımızı ve mutluluklarımızı, yasımızı ve aşımızı paylaşarak yaşayacağız.

Tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramlarını en içten duygularımla tebrik eder; daha nice sevinç dolu bayramlara erişmeyi Allah’tan dilerim. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Van İlimizde meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.

Vahdettin ÖZCAN
Çankırı Valisi"

 
NOT: Çankırı'da kamu görevlileriyle vatandaşlar arasında toplu bayramlaşma; Bayramın 1. günü (06.11.2011 Pazar) saat 13.00 – 13.40 arasında Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacaktır. Müteakiben Huzurevi, Hastane (Eski Bina), Cezaevi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Korgun Sevgi Evleri ziyaret edilecektir.

__________________________________________________________

SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI SAYIN ÖMER UZUN'UN
KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun, yazılı basın açıklaması yayınlayarak, halkımızın Kurban Bayramını kutladı:

Uzun mesajında şunları söyledi: “6 Kasım 2011 Pazar günü, dini bayramlarımızın ikincisi olan Kurban Bayramını idrak etmiş olacağız inşâ-Allah. Müslümanların Hacc ve kurban görevlerini yerine getirdiği, yeryüzünün küresel bir ibadete sahne olduğu, dayanışmanın, kardeşliğin, dostlukların, sevgi ve saygının zirveye ulaştığı günlerin, yani mübarek Kurban Bayramının arefesindeyiz.

Ülkemizde ve dünyanın pek çok yerinde meydana gelen terör, deprem, savaş, insan hakları ihlalleri ve akan göz yaşları nedeniyle sarsılmış olsakta, Müslümanlık ve insan olma bilincimizi yenileyen, ümmet olma irademizi güçlendiren, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı olgunlaştıran, rahmet ve bereket dolu bir bayrama kavuşuyoruz. Evlerin bereketlendiği, fakir ve yoksulların sevindirildiği, felakete uğrayanların güldüğü, bu kutlu bayrama eriştiğimiz için sevinçliyiz, mutluyuz. Yüce Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle başta milletimiz olmak üzere, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın, soydaşlarımızın ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramını tebrik eder, Allah katında kurbanlarımızın makbul olmasını diler, bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile ülkemizin ve tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını Cenab-ı Hak’dan dilerim.”

_______________________________________________________

CHP İL BAŞKANI SAYIN FİKRET TATLICI'NIN
KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

"Bayramlar karşılıklı sevgi ve saygının güçlendiği, hoşgörünün yaygınlaştığı, kırgınlık ve dargınlıkların unutulup yok edildiği, sevinçlerin ve güzelliklerin paylaşıldığı birlik ve beraberliğimizin en sıcak şekilde hissedildiği özel ve güzel günlerdir.

Bayramların sevgi, hoşgörü, dostluk ve kardeşliğin hakim olduğu günler olmasını hep birlikte başarabilmeliyiz. Bayramlarda oluşan barış, kardeşlik ve hoşgörü duygusunun, hayatın her alanında devam ettirilmesine özen göstermeliyiz.

Kurban Bayramının, ülkemize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini yüce Allah’tan dilerim. Bu duygularla tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, İslam dünyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dilerim."

_________________________________________________________

MHP İL BAŞKANI SAYIN ALİ ACIBUNAR'IN
KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

"Her gün şehit haberleriyle sarsıldığımız, Van’da meydana gelen deprem haberi ile daha da üzüldüğümüz buruk bir dönemde bir Kurban Bayramını daha idrak ediyoruz. Bu vesile ile Cenab-ı Hakk’ın arsızlığın, hırsızlığın, adam kayırmacılığın son bulması, yalan ve riyanın kendi mahrecinde boğulması, birliğimizin, dirliğimizin yeniden tesis edilmesi, mutlu ve huzurlu nice bayramlara erişilmesi için Türk Milletine güç ve kuvvet vermesini diliyoruz. Bu bayramın bu ülke ve bu vatan toprakları için kanını akıtan aziz şehitlerimizin hatırasına bile tahammülü olmayanların yaptıklarından utandığı bayramlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Güzel Çankırı’mızın güzel insanlarının ilini, töresini, yöresini bozmak isteyen fırsatçılardan arınmış olarak yediden yetmişe birbiriyle samimiyetle kucaklaştığı nice bayramlara huzur ve sükûnet içinde girmesini Rabbimizden niyaz ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk ve İslâm âleminin mübarek bayramlarını kutluyor, bayramın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Ali ACIBUNAR
MHP Çankırı İl Başkanı"

NOT: Partimizde bayramlaşma bayramın 1. günü saat 13:30’da yapılacaktır.

_________________________________________________________

ÇANKIRI BARO BAŞKANI SAYIN AV. ERKAN KÖROĞLU'NUN
KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

"Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, kardeşlik duygularımızın daha da pekiştiği, sevginin, hoşgörünün ve şefkatin arttığı müstesna günlerimizden biri olan Mübarek Kurban Bayramına bir kez daha erişmiş olmanın coşkusu ve heyecanı içindeyiz.

Sosyal yönü çok güçlü olan kurban ibadetinin, yüzyıllardan beri yoksulları kollayan, paylaşımda dengeyi sağlayan bir işlevinin olduğu muhakkaktır. Her yıl  milletçe büyük bir coşku ile kutladığımız Kurban Bayramı toplumsal düzenimizin ve işleyişimizin manevi vasıtaları arasında yer almaktadır. Büyük milletimizin fertleri arasında kavuşmanın ve buluşmanın yaşandığı bir dönem olan bayramlar, sosyal hayatımızın düzenlenmesi bakımından vazgeçilemez ve yeri doldurulamaz bir özelliğe sahiptir. Bu yönüyle bayramlar, milli ve manevi değerler sistemimizin bir parçası olarak milletimizin kültür hazinesinde her zaman var olacaktır. 

Şurası kesinlikle unutulmamalıdır ki, bayramlar ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm vatandaşlarımızın aynı his ve davranışlarla kutsal bir ibadeti aynı anda yapmalarına neden olan ve manevi değeri çok yüksek olan zamanlardır. Bayramlarda görülen birlik ve beraberlik içinde müştereken hareket etme eğiliminin, büyük milletimizin fertlerinin birbirine göstereceği sevgi ve saygıyla birleşmesi sonucu, fert olarak ve millet olarak muhatap olduğumuz meselelerin çözümü noktasında kalıcı, sağlam ve etkili çıkış yolları da ortaya çıkacaktır.
Bu çerçevede bu yıl idrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nın fert olarak ve millet olarak muhatap olduğumuz meseleler üzerinde yeniden düşünme ve geleceği yeniden planlama konusunda bize yeni ufuklar açacağına,yeni imkanlar sunacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Çankırı Barosu’na mensup değerli meslektaşlarımız başta olmak üzere, tüm yargı camiası mensuplarının, Çankırı halkının, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Büyük Türk Milleti’nin ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramı'nı kutluyor, vatanımızın her köşesindeki milletimizin tüm fertlerine Cenab-ı Allah'tan sağlık ve mutluluk diliyor, barış ve kardeşlik ortamında güzel bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.''

________________________________________________________

HAS PARTİ ÇANKIRI İL BAŞKANI SAYIN ŞEVKET KOÇ'UN
KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

"Kurban bayramı toplumsal dayanışma, birlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı bayramlardır. Kurban’da Allah’a yaklaşmanın ve yoksulla paylaşmanın sevincini yaşarız. Ancak ülkemizin ve İslam Coğrafyası’nın karşı karşıya olduğu karanlık oyunlar, sinsi tezgâhlar ve acımasız işgaller bayram sevincimize gölge düşürmektedir. Yüreğimiz terör belasına kurban verdiğimiz şehitlerin acısıyla dolu.

Van Depremindeki depremzedelere Allah kolaylıklar versin, kayıpları olanlara sabır ve başsağlığı diler onların da bayramlarını tebrik ederiz.

Emperyalist çıkarları uğruna İslam coğrafyasını kan ve gözyaşına boğan zalimleri bir kez daha lanetliyoruz. Cenab-ı Hak’tan bizlere; gücün değil hakkın hâkim olduğu yeni bir dünya’nın kurulması için şuurlanma ve çalışma gücü vermesini diliyorum.
Bu vesileyle aziz milletimizin ve Çankırı halkımızın ve basınımızın kıymetli mensuplarının mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu bayramın İslam âleminin kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler