Bayramörende askerlerden polise saldırı!

Bayramören'de askerlerden polise saldırı!

Geride bıraktığımız salı günü meydana gelen ilginç olayın failleri Bayramören'den gönderildi.

Bayramören Belediyesi tarafından düzenlenen ilçedeki kurumlar arası futbol turnuvası kana bulandı. Bayramören İlçe Jandarma'da görevli ve isimleri belirlenemeyen 6-7 asker ilçe emniyet müdürlüğünde görevli polis memuru C.K'yı feci şekilde dövdüler. 

Geçtiğimiz salı günü YIBO futbol sahasında oynanan ve Emniyet'in Jandarma karşısında 6-3 üstün bitirdiği maç sonrası yaşanan olaylara karıştığı belirlenen askerler apar topar ilçeden gönderildi.
 
OLAYA KARIŞAN ASKERLER BAYRAMÖREN'DEN GÖNDERİLDİ
 
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre geçtiğimiz salı günü YIBO'ya ait futbol sahasında oynanan Jandarma - Emniyet karşılaşmasında yaşanan gerginlik saha dışına taştı. Emniyet'in 6-3 kazandığı maçta, Jandarma takımında oynayan iki oyuncuya hakem tarafından kırmızı kart gösterilmesi havayı oldukça olumsuzlaştırdı. Maçın bitimi ile birlikte Kaymakamlık yanında bulunan görev yerlerine dönen askerler, daha sonra üstlerinden izin almadan binadan ayrılarak futbol sahasına yöneldiler. Emniyet takımında oynayan C.K. sahada oynanmakta olan maçı tribünde seyrederken 5-6 askerin saldırısına uğradı. Olayın şaşkınlığı ile birlikte ne olduğunu anlamaya çalışan polis memuru C.K.'yı askerlerin elinden çevreden yetişen vatandaşlar kurtardı.
 
Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan polis memuru C.K'nın raporlu olduğu, olaya karışan jandarma erlerinin de ifadeleri alındıktan sonra ivedi bir şekilde ilçeden başka yere görevlendirildikleri öğrenildi.
 
Öte yandan kavga olaya karışan iki jandarma erine yaşadıkları psikolojik sorunlar nedeniyle Bayramören'de görevli oldukları süre içerisinde üzerlerinde silah bulundurma yetkisi verilmediği de öğrenildi. (Fotoğraf: Arşiv görüntüsü)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler