BBP Adayı Şahin: İnsanlara paralar dağıtılmakta!

BBP Adayı Şahin: İnsanlara paralar dağıtılmakta!

Büyük Birlik Partisi Çankırı Belediye Başkanı Şahin'den flaş iddia...

Büyük Birlik Partisi Çankırı Belediye Başkan adayı Şenol Şahin yaptığı yazılı açıklamada önemli bir iddiada bulunarak "... Seçim korkusu ile insanlara paralar dağıtılmakta" dedi.

BBP Çankırı Belediye Başkan adayı Şenol Şahin'in iddialarını kapsayan yazılı basın açıklaması şöyle:

"Bazı yerel haber sitelerinde, bir tarafa AKP adayı İrfan Dinç’in bir tarafa da MHP Adayı Hakkı Yalçın’ın fotoğrafını koyarak, ortasına 'Çankırı Belediye Başkanı Kim Olsun' yazıları yazılarak sanki yerel seçimlerde sadece iki parti meydandaymış, Büyük Birlik Partisi seçime girmiyormuş gibi lansedilerek ikilem oluşturulmakta ve Büyük Birlik Partisi unutturulmak istenmektedir.

Buradan akıllara ise, iki siyasi parti adayları arasında bir bağ söz konusu olduğu gelmektedir. Anlaşılan odur ki Büyük Birlik Partisi’nin varlığı her iki parti adayını da Çankırı’da rahatsız etmiştir.

İNSANLARA PARA DAĞITILMAKTA
Seçim korkusu ile insanlara paralar dağıtılmakta, hiç yapılmayan şeyler yerel seçimin yaklaşmasıyla hizmet adı altında yapılmaktadır. AKP Başkan adayı İrfan Dinç, belediyenin imkanları ile har vurup harman savurmaktadır.

Bu gidişatı Çankırı halkı çok iyi takip etmektedir. Çankırı kararını vermiştir ve 30.03.2014 tarihinde gerekli cevabı verecektir.

Bilinsin ki, Büyük Birlik Partisi durgunluğunu bozmuştur. AKP ve MHP adaylarının huzursuzluğundan da anlaşılmaktadır ki, Büyük Birlik Partisi çok ciddi oy farkı ile belediye seçimlerini alacaktır.

Kamuoyuna duyrulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler