BBP İl Başkanı Çiftci: Çankırı'yı köye dönüştüren...

BBP İl Başkanı Çiftci: Çankırı'yı köye dönüştüren...

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Murat Çiftci, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı açılışı öncesi yazılı bir açıklama yaptı ve...

Büyük Birlik Partisi Çankırı İl Başkanı Murat Çiftci, yarın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de katılacağı törenle Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın açılışını gerçekleştirecek olan Belediye Başkanı İrfan Dinç ve AK Partisi zihniyetini eleştirdi. İl Başkanı Çiftci "Çankırı'’yı köye çeviren bu yönetim, beceriksizliğinin hesabını sandıkta vereceği kaygısı ile Rahmetli genel başkanımızın adını kullanarak kendini kurtarma çabasına girmiştir." dedi. BBP İl Başkanı Murat Çiftci'nin yazılı açıklaması şöyle:

BİZ DE MANİDAR BULUYORUZ
"Ömrünü Türk-İslam davasına adamış, bu dava uğruna Ağır bedeller ödemiş bir liderin bize emanet ettiği 21 yıllık davanın devamında, bayrağı aynı şevk, heyecan ve gururla kaldığı yerden taşımaya devam etmekteyiz.

Çankırı’'mıza her türlü hizmetin, her zaman yanında olduğumuz gibi yapılan yanlışlara da karşı çıkmaya devam edeceğiz.

Çankırı’'mıza yapılan bir parka Rahmetli ebedi liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu’'nun isminin verilmesi de bizi mutlu etmiştir.

Ancak; Seçim öncesi yolsuzluk operasyonlarını manidar” bulan AKP'’nin, seçim öncesi park açılış törenini  BBP İl Teşkilatı olarak biz de çok “manidar” bulmaktayız.

OY AVCILIĞI YAPILMASI NE SİYASET KÜLTÜRÜNE...
Yapılan bu parkın seçimlere kısa bir süre kala açılması siyasi hesapları akla getirmektedir. Açılışın seçim sonrası yapılması tarafımızca daha uygun görülmekte idi. Rahmetli genel başkanımızın partisi olan Büyük Birlik Partisi 21 yıldır dimdik ayakta olup güçlenerek yoluna devam etmektedir. Muhsin Yazıcıoğlu’'nun isminin bazı çevrelerce kullanılarak oy avcılığı yapılması ne siyaset kültürüne ne insan ahlakına sığımaz.

Asil Çankırı halkının bilmesini isteriz ki; mensubu olmaktan gurur duyduğumuz bu hareketin temsilcileri hiçbir siyasi partinin yanında olmadığı gibi, payandası da olmayacak, seçimlerde her il, ilçe ve her beldede kendi seçkin, dürüst, yetkin adayları ile seçimlere girecek ve Yüce Allah'ın izni ve halkımızın teveccühü ile büyük başarılara imza atacaktır. Çankırı halkı bu tür oyunlara hiçbir zaman rağbet etmeyecektir.

ÇANKIRI'YI KÖYE ÇEVİREN BU YÖNETİM...
Çankırı'’yı köye çeviren bu yönetim, beceriksizliğinin hesabını sandıkta vereceği kaygısı ile Rahmetli genel başkanımızın adını kullanarak kendini kurtarma çabasına girmiştir.

Belediye kaynaklarını doğru kullanamayarak başka belediyelere muhtaç olan ve bu yardımları başarı olarak gösteren bu beceriksiz belediye anlayışına halkımız yerel seçimlerde gereken cevabı verecektir. Ülkemizin her yerinde yoğun bir biçimde BBP'sine katılımların yaşandığı, Hükümet mensuplarının karıştığı olumsuz olaylar, şaibeli icraatlar ve halkın iktidara bakış açısının değişmesi sonucu kan kaybeden AKP, tertemiz bir geçmişi olan BBP'den oy devşirme derdine düşmüştür.

Kurulduğu 1993 yılından bu yana çizgisini hiç bozmayan BBP bundan sonrada emaneti hak ettiği yere getirme konusunda tüm gücüyle ve kararlığı ile siyaset  yapmaya devam edecektir. Mart 2013'de Büyük Birlik Partisi'nin yerel seçimlerdeki başarılarına tüm Türkiye şahit olacaktır. Partimize gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızla birlikte, halkımıza doğruları söylemek, gerçek hizmeti getirmek ve adil yönetimi sağlamak için tüm gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Sadece Çankırı’'da değil Çankırı’'nın tüm ilçe ve beldelerinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte olup, bu seçimlerde BBP gerçek belediyeciliğin nasıl yapılacağını diğer siyasi partilere ve tüm Türkiye'’ye gösterecektir.

BBP nin yönettiği tüm belediyelerde hizmet ve yönetim anlamında çok büyük başarılara imza atılmış belediyecilikte çığır açılmıştır. Bu başarının devamı Çankırı’'da hayat bulacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler