Behzat Ç. doğma büyüme Çankırılı imiş!

Behzat Ç. doğma büyüme Çankırılı imiş!

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ'dan keyifli bir pazar yazısı.

İşte pazar gününe yakışacak esprili yazısı:

Televizyon dünyasını tiye alan yazılarıyla ünlenen bankacı dostumuz Hakan Eracun, reyting şikesine de kayıtsız kalmamış.

İşte pazar gününe yakışacak esprili yazısı:

Dizilerde reyting için şike yapıldığı iddiaları TV camiasını karıştırdı. Eş zamanlı yapılan operasyonlar sonucunda, ele geçirilen belgeler ve kayıtlı telefon görüşmeleri, dizilerdeki şike iddialarını kanıtlar nitelikteydi.

1- Behzat Ç.'nin gerçek soyadının 'Çalar' olduğu, ancak bir polise yakışmayacağı için sadece 'Ç' harfi ile ifade edildiği ortaya çıktı. Başkomiser Behzat'ın doğma büyüme Çankırılı olduğu ve Ankara ile pek alakası olmadığı da iddialar arasında.

2- Yaprak Dökümü dizisinde Ali Rıza Bey'in aracı kurumlarda borsa işlemi yaptırdığı, varlıklı olduğu, kendini acındırmak için ailesinden bu serveti sakladığı, ayrıca Ali Rıza Bey'in telefon tape'lerinde çok net bir şekilde broker'lara "Borsa kaçtan kapandı?" dediği kayıt altına alındı.

3- Adını Feriha Koydum dizisinde, Feriha'nın babası Rıza'nın kapıcı olduğu apartmanda 4 dairesi bulunduğu tespit edildi.

4- Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar ve arkadaşlarının devlet adına çalıştıkları görüntüsü verip aslında çek-senet mafyası olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıkarıldı.

5- Aşk-ı Memnu dizisinde Adnan Bey'in aslında tüm olaylardan haberdar olduğu ancak dizinin reytingi artsın diye müdahale etmeyip safa yattığı öğrenildi.
6-Muhteşem Yüzyıl'da Harem Ağası Sümbül'ün aslında hadım olmadığı, adli tıp tarafından yapılan muayene ile belirlendi.

7- Fatmagül'ün tecavüze uğramadan önce Mustafa ile zaten bir yıldır beraber olduğu kanıtlandı.

8- Arka Sokaklar'ın aslında ana caddede çekildiği de MOBESE kayıtları ile belgelendi.

9- Binbir Gece'de Şehrazat'ın bir gecelik ilişki için aslında 250 bin dolar aldığı ama vergisini düşük göstermek için meblağın 150 bin lira olarak telaffuz edildiği ortaya çıktı.
İsnat edilen suçların ilgili mahkemelerce sabit görülmesi halinde, söz konusu dizilerin gelecek sezon eksi 20 bölümden başlayacağı belirtiliyor.

YÜKSEL AYTUĞ - SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler