Behzat Ç.nin final yapacağı tarih

Behzat Ç.'nin final yapacağı tarih

Senaristinden Behzat Ç.'nin hayranlarını üzen final haberi..

TV8'de Cengiz Semercioğlu'nun hazırlayıp sunduğu "Böyle Bir Şey Var mı?" programına konuk olan Behzat Ç.'nin senaristi Emrah Serbes'in açıklaması dizinin fanlarını üzecek bir açıklamada bulundu.

Yayınlandığı ilk günden bu tarafa kendine has hayran kitlesi ile yola devam eden Behzat Ç.'nin ne zaman biteceği yönündeki soruya Serbes: "Bu sezon final yapacağız. Haziranda Behzat Ç. bitiyor. Kitaplar bana rağmen satıyor. Çok satılabilecek kitaplar değil ama şimdi 20 bin satıyor. Bizim seyircimiz bir yandan diziyi seyrediyor bir yandan da tivit atıyor. Bir kişi on kişi seyrediyormuş gibi ses çıkarıyor. Behzat'ın evlenmesini iki hafta önce kararlaştırmıştık, bir milletvekili açıklama yaptı ve tam da o sırada Behzat'ın evlendiği bölüm denk geldi. Savcının ölümü daha önce tasarlanmıştı" şeklinde yanıt verdi.
 
BEHZAT Ç.'YE İKİ YENİ OYUNCU
Öte yandan bu sezon cuma geceleri 23.00'te seyirciyle buluşan dizinin yeni bölümlerinde ekibe Serdar Orçin ile Gökhan Yıkılkan da katılacak. 2013 haziranına kadar devam etmesi planlanan polisiye dizide, Serdar Orçin Barbaros isimli Adli Tıp uzmanını, Gökhan Yıkılkan da onun çalışanı Muzaffer karakterine hayat verecek. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü oynadığı dizinin sezon başında kadrosuna Canan Ergüder'in ayrılmasının ardından Sezin Akbaşoğulları ile Engin Öztürk de katılmıştı. (Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler