Bel ve boyun fıtığına kesin çözüm

Bel ve boyun fıtığına kesin çözüm

Çankırı'nın Çerkeş ilçesi ülke genelinde baklavasıyla ün yaparken bundan böyle manuel terapi - uzman masör İhsan Aktaş'la da ziyadesiyle gündeme gelecek.

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde hizmet veren uzman masör İhsan Aktaş, hizmete açtığı 'manuel terapi' merkezi ile doğup büyüdüğü ve halen yaşadığı ilçesini ülkenin dört bir yanına ve de dünyaya tanıtma anlamında hayli başarılı olmakta.

Uzman masör Aktaş'ın son hastası Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç oldu. Başkan Dinç, uzun süredir şikayetçi olduğu boyun fıtığı ile ilgili olarak tecrübesine ve deneyimine ihtiyaç duyduğu İhsan Aktaş'ı beraberinde Fizik Tedavi Uzmanı Dr Atilla Aksu ile birlikte ziyaret etti. Masör İhsan Aktaş'ın sahip olduğu beceri ve bilgi çerçevesinde uygulanan masaj ile Başkan Dinç Çerkeş'ten hayli mutlu ayrıldı.

ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDAN 
ÇERKEŞ'TEKİ MERKEZE ZİYARETÇİ AKINI
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre Çerkeş'te özel işyerinde hizmet veren masör İhsan Aktaş'ın masaj merkezine ülkenin dört bir yanından ziyaretçi geliyor. Konuyla ilgili olarak konuşan masör İhsan Aktaş "Çankırı Valiliği İl Özel İdaresi'nden ruhsatlı işyerimde, yurdun çeşitli illerinden gelen ziyaretçileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ziyaretçilerimizin vücutlarının çeşitli bölgelerinden duydukları rahatsızlıkları; Bel, boyun fıtığı, adele kas, siyatik ağrılarını uyguladığım manuel terapi ve masajla sağlıklı duruma dönüştürme fırsatım oluyor." dedi.

Edinilen bilgilere göre uzman masör İhsan Aktaş'ı ziyaret edenler arasında başta yüksek yargı organlarının temsilcileri olmak üzere özellikle fizik-tedavi konusunda uzman doktorlar gelmekte.

Uzman masör İhsan Aktaş'a ulaşmak için kendisine ait web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sayfaya ulaşmak için - TIKLA

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler