Belediye Başkanı Avşardan samimi itiraf

Belediye Başkanı Avşar'dan samimi itiraf

Başkan Avşar, ilçesine hizmet getirme yolunda yaşadığı sıkıntıları samimi bir dille ifade ederken salondakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 

Çankırı AKP teşkilatının Yapraklı’da muhtarlarla yaptığı değerlendirme toplantısına Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar’ın sözleri damgasını vurdu. Avşar, muhtarlara hitaben yaptığı sunumda sıra dışı sözler sarf etti.
 
Yapılan çalışmaların sunumunu yapmak için kürsüye çıkan Başkan Avşar, yapılan çalışmalardaki birçok sıkıntıyı samimi ilişkiler sonucunda hallettiğini vurguladı.
 
AKP’li Belediye Başkanı Avşar, bakanlıktan belediye için araç istediklerini ve bunun karşılığında bakana Yapraklı Yaylaları’nda ziyafet çekeceklerini söyledi. Salondaki şaşkın bakışlar arasında sözlerine devam eden Avşar, çalışmalarını sıralarken, Yapraklı Yaylası’nda bulunan evlerin mera olarak gözüktüğünü ve bunun iptali için gelen talepler üzerine samimi ilişkiler doğrultusunda bunu başardığını söyledi. Avşar şöyle devam etti, “Mera iptalini talep ettiler, sorduk soruşturduk böyle bir şey yok, ama çok şükür samimi ilişkilerimiz sonucunda o işi de hallettik. Bunu yapabilen ilk belediyeyiz”
 
Çankırı AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Çankırı AKP Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’in protokol koltuğunda dinlediği sunumda Avşar son olarak, Yapraklı’ya yapılacak olan su deposu çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
 
"ÜSTÜ KAPALI TEHDİT ETTİM AMA İMZALAMADI"
 
Depo keşfi için gelen mühendisin Yapraklı’yı Çankırı’nın bir mahallesi sandığını belirten Avşar, “Mühendis olarak genç bir hanım kız geldi. Yapraklı’yı Çankırı’nın bir mahallesi sandığını ve ilçe nüfusunun düşük olduğunu söyledi. 1500 nüfusu olan ilçeye böylesi bir depo yapılamayacağını ve bunu onaylayamayacağını belirtti. Ne yaptık, ne ettik imzalatamadık. Hatta bunun için üstü kapalı olarak tehdit ettim, ama imzalamadı. Takipçisi olduk ve kızı 5 günlük izne çıkarttırdık, daha sonra yaşı dolmuş, emekliliği gelen bir mühendis getirttik ve ona imzalattık” ifadelerini kullandı.
 
Protokolü bile şaşırtan bu samimi konuşma merakla dinlenirken, zaman zaman köy muhtarlarının Başkan Avşar’a tepki gösterdiği gözlendi.
 
Konuşma protokoldeki hareketliliğin ardından AK Parti Yapraklı İlçe Başkanı Mahir Özdemir’in kürsüye çağrılmasıyla son buldu. Üç sayfalık bir konuşma metniyle kürsüye çıkan Özdemir, çalışmaları belediye başkanının güzel bir şekilde anlattığını, bu yüzden konuşma yapmak istemediğini kaydetti. Özdemir ayrıca muhtarlardan gelen soruları milletvekillerinin yanıtlayacağını söyledi. (Kaynak: karatekin gazetesi)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler