Belediye Başkanı İrfan Dinçin A Takımı mı var?

Belediye Başkanı İrfan Dinç'in "A Takımı" mı var?

Önceki gün Çankırı'da, şehrin merkezinde yaşanan olay,

gündeme yeni bir soruyu beraberinde getirdi!

- Belediye Başkanı İrfan Dinç'in "A Takımı" mı var?

Çankırı kamuoyu şimdi bu soruyu soruyor... Çankırı'da yaşayan insanlar, kendilerine bu soruyu sorarken ellerinde "kanıt" olarak kullanılabilecek ipuçları da mevcut.

VARAN BİR!
Hatırlanacağı gibi 2007 yılının Ocak ayında, Çankırı Esnaf Kefalet Kooperatifi seçimlerinde Belediye Başkanı İrfan Dinç, seçimlere Haşim Uyanık karşısında başkan adayı olarak giren Osman Karadeniz'i desteklemiş ve kongrede yaratılan karmaşa ile süreç yarıda kalmıştı.

Bilindiği gibi, olaylara sebebiyet verdikleri anlaşılan 3 kişi tutuklu olarak halen Ankara'da Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmakta.

VARAN İKİ!
2009 yılının Mart ayında yapılan yerel seçimler öncesinde, Çankırı'da MHP ile kıyasıya bir rekabet yaşayan İrfan Dinç, "seçim broşürü" dağıtan MHP'li gençlerin dövülmesinin ardında olduğu günlerce konuşulmuştu.

VE SON OLAY; VARAN ÜÇ!
Belediye Başkanı İrfan Dinç'in oğlu Enes Dinç'in, basit denilebilecek bir tartışma sonrası karşılıklı yumruklaşma olayından sonra, Başkan'ın, koruma, şoför ve belediyede çalıştıkları belirtilen yaklaşık 20 kişi ile birlikte Belediye İş Merkezini basması... Katlarda, olaya karışan henüz Ticaret Lisesi öğrencisi bir genci araması... Bir şekilde yumruklama olayına karışan gençle yan yana gelmesi ve kendisi ile birlikte yanında bulunanlarla beraber (masum başka bir genç de dahil) iki gence "orantısız güç" kullanarak darp etmeleri...

Bütün bunları yan yana getirdiğimizde, Ak Partili Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, kendince "ortaya koyduğu hedefler" doğrultusunda her türlü şiddeti uygulamayı "şahsına" vazife addetmiş görülüyor...

Ve bütün bu olayları alt alta sıraladıktan sonra, kamuoyunun sorduğu soruyu bu satırlardan yineliyoruz:

- Belediye Başkanı İrfan Dinç'in "A Takımı" mı var?

BİR SORU DA ÇANKIRI EMNİYET MÜDÜRÜ OSMAN ZOROĞLU'NA:
- Sayın Müdür; Önceki gün Belediye İş Merkezinde Belediye Başkanı İrfan Dinç ve beraberindeki yaklaşık 20 kişiyle saldırıya uğrayan İlker Arslan Argun ile Hasan Hüseyin Demirci, polis aracıyla Emniyete götürülürken, olayın diğer faili Enes Dinç, neden Belediye Başkanının makam aracıyla emniyete gelmiştir?

Var mı bir yanıtınız?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler