Belediye Gençlik Sporda yeni başkan: Mesut Aslan

Belediye Gençlik Spor'da yeni başkan: Mesut Aslan

Mesut Aslan: Takımlarımızı üst noktalara taşıyacağız.

Çankırı Belediye Gençlik Spor Kulübü'nde yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısı sonucunda Kulüp Başkanlığına Mesut Aslan seçildi.

Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanlığına seçilen Mesut Aslan "Öncelikle bu görevi bana layık gören kulüp üyelerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde ekibimle birlikte, Çankırı’da amatör sporları en iyi yere taşıyacağız. Görevde olduğum sürece hem kulübümüze bağlı hem de şehrimizde bulunan tüm branşlara imkânlarımız doğrultusunda desteklerimiz devam edecek. Eski bir taekwondocu olarak spordan ve sporla uğraşan arkadaşlarımızın halinden iyi anlarım.” diyerek kulüp çalışmalarını daha da aktif hale getirerek sporseverlerin gönlünü fethedeceklerini belirtti.
 
Başarının her alanda devam etmesi için elinden geleni yapacağını belirten Aslan "Kulüp Başkanı olarak hedefim; kulübümüz bünyesindeki branşlarımızın başarılarını şahlandırmak ve takımlarımızı üst noktalara taşımaktır." diye konuştu.
 
FİLM BAŞA SARDI!
Hatırlanacağı gibi, 2004 yılında belediye başkanlığı görevine seçilen İrfan Dinç'in bir süre Özel Kalem Müdürlüğünü yapan Mesut Aslan, ilerleyen günlerde Başkan Dinç'le arasında yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle uzun bir süre Ankara'da görev yapmıştı.
 
Başkan Dinç'in 2014 Mart'ında yapılacak yerel seçimler öncesi Mesut Aslan'ı oluşturacağı çekirdek kadro içerisine dahil etmesi, zaman içerisinde kaybettiği gücü tekrar toparlama gayretinde olduğunu gösteriyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler