Belediye, KAR altında kaldı!

Belediye, KAR altında kaldı!

Çankırı Belediyesi, cumartesi gecesi yağan karın altında kaldı.

Çankırı Belediyesi, cumartesi gecesi yağan karın altında kaldı.

Cumartesi gecesi etkisini gösteren kar yağışı, pazar sabahı Çankırı'da yer yer 20 cm'ye varan kalınlığa ulaştı. 3 cadde ve 6 kaldırımdan oluşan Çankırı Merkez'de vatandaşlar mesainin başladığı pazartesi gününde şehir merkezinde hayli sıkıntılar yaşadılar. Okulların da tatil olması yaşanan sıkıntıyı hafifletmedi.

Çankırı Belediyesi yeterli düzeyde olmayan araç ekipmanıyla özellikle Atatürk Bulvarı üzerinde vatandaşa "Bak işte ben çalışıyorum" (!) modunda sahne sergilemekten öteye geçmeyen bir hizmet anlayışı içerisinde günlük mesaisini tamamladı.

Atatürk Bulvarı ve Kastamonu Caddesi üzerinde trafiği rahatlatma adına yapılan kar temizleme çalışmaları, beraberinde bu caddelerdeki kaldırımlara nedense yansımadı. Bununla birlikte ana artele bağlı arka sokaklar ise adeta kendi kaderine terkedildi.

VATANDAŞIN İSYANI

Sözcü18 Haber Merkezini telefonla arayan vatandaşlar "Belediyenin şirket eleman sayısı 200'ün üzerinde. Ancak ne hikmetse böylesi olağanüstü durumlarda 10 kişilik belediye çalışanını dahi birarada zor görüyoruz! Acaba çalışanlar da kar yağdı diye evlerinde mahsur kaldıklarından mı belediyedeki mesailerine gelemiyorlar? Camideki cenazeyi Mezarlığa götürmekte çektiğimiz sıkıntıyı kimlere nasıl anlatalım. Şehir merkezinde ara sokaklarda araçlarımız mahsur kaldı." diyerek yaşadıkları sıkıntıların bir kısmını dile getirebildiler.

belediye-cankiri-kar-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler