Belediye sesini kesiyor!

Belediye "sesini" kesiyor!

Başkan Dinç, muhtarlarla yaptığı toplantıda mesajı verdi: Sistemin kaldırılmasını isteyen ciddi bir karşı duruş var!

Çankırı Belediyesi, vatandaştan gelen tepkileri dikkate alarak hoparlör sistemi ile yaptığı duyuruları kaldırıyor. Sistemin çevreye yaydığı gürültü ve de gereksiz yapılan anonsların vatandaşı canından bezdirdiği yönünde şikayetlerin artması Belediye Başkanı İrfan Dinç'in konuyla ilgili geri adım atmasına neden oldu. Hoparlör sistemi kaldırıldığında "Şehrimize taze balık gelmiştir" (!) anonsları da böylece maziye gömülmüş olacak.

Belediye Başkanı İrfan Dinç'in mahalle muhtarları ile birlikte tarihi Çamaşırhane'de yaptığı toplantıda mahalle muhtarları özellikle hoparlör sisteminin bozulması nedeniyle cenazelerden haberdar olamadıklarını belirterek mevcut durum hakkında bilgi istediler.
 
SMS DEVREYE GİRECEK!
 
Başkan Dinç de hoparlör sisteminin çok eski olması nedeniyle sık sık arızalandığını ve yedek parça noktasında ciddi sıkıntı çekildiğini belirterek “Duyuru sisteminin tamamıyla yenilenmesi ile ilgili arkadaşlarımız bir etüd çalışması yapıyor. Diğer yandan da hoparlör sisteminin kaldırılmasını isteyen ciddi bir karşı duruş var. Bizim her düşünceye saygımız var. İnsanlarımızın bir şekilde cenazelerden de, kentteki etkinliklerden de haberdar olması gerekiyor. Bir taraftan da arkadaşlarımız cep telefonlarına mesaj yöntemiyle duyuruların yapılması üzerinde çalışıyor” diye konuştu. 
 
MAHALLE MUHTARLARI
BELEDİYE HİZMETLERİNDEN MEMNUNMUŞ!
 
Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de katılımıyla gerçekleşen muhtarlar toplantısına bu kez Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve emniyet şube müdürleri de katıldı.
 
Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’daki mahalle muhtarlarının yapılan hizmetlerden genel anlamıyla memnun olduklarını kendilerinden duymaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek “Tüm birimlerimizle birlikte hizmet için çalışıyoruz” dedi.
 
Tarihi Çamaşırhane'de gerçekleşen toplantıda muhtarlar önce asayiş ve trafik açısından yaşadıkları sıkıntıları emniyet yetkililerine aktardı. Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu da belediyenin düzenlediği böyle bir toplantıda belediye yetkilileri ve mahalle muhtarları ile birlikte olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek asayiş ve trafik yönünden yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
Belediye Başkanı İrfan Dinç, mahalle muhtarlarının sorunlarını ve isteklerini dinledikten sonra yaptığı konuşmada “Şiddetli bir kış mevsiminin ardından özellikle yollarımızda sıkıntılar yaşadık. Ancak ekiplerimizi yolların bakım ve onarımı için seferber ettik. Genel olarak sizler de yol tamiratları ile ilgili taleplerde bulunuyorsunuz. Genel manada hizmetlerimizden memnuniyet duymanız bizi daha güzel işler yapmak için motive ediyor. Başkan Yardımcılarımız, tüm birim müdürlerimiz ve çalışanlarımızla sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler