Belediyeden bir otopark ihalesi daha

Belediyeden bir otopark ihalesi daha

Çankırı Belediyesi bir kez daha otopark ihalesi yaptı ve bu kez aylık rakam KDV dahil 35 bin 555 lirada kaldı.

Çankırı Belediyesi tarafından şehiriçi trafiğini daha düzenli hale getirme amacıyla yapılan paralı otopark uygulamasında yaşanan süreç yapılan son ihale ile galiba sona ermiş olacak.

Belediye Encümenince gerçekleştirilen ihaleyi Ankara'da benzer iş kolunda faaliyet gösteren Hakkı Kıyak'a ait firma aylık kdv dahil 35 bin 555 tl'sına aldı. İhale Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından onandı ve yürürlüğe girdi.

Sözcü18 Haber Merkezinin ulaştığı yeni otopark işletmecisi Hakkı Kıyak "15 bin tl ile başlayan aylık ücret yapılan artırma ile 35 bin 555 tl seviyesine kadar çıktı. Belediyenin bize verdiği cadde ve sokaklarda ortalama 35 kişilik bir ekiple üstlendiğimiz hizmeti en iyi şekilde yerine getirmenin gayretinde olacağız" derken ihale süresinin "bir yıl" olduğunu da sözlerine ekledi.

Paralı otopark uygulamasının 1 Ağustos 2011 tarihi itibariyle başlaması bekleniyor.

LİDER TEKNİK TEKRAR İHALEYE GİRDİ
Daha önce yapılan otopark işletme ihalesini kazanan Lider Teknik, son ihaleye de girerek şansını bir kez daha denedi. Bilindiği gibi önceki ihaleyi alan firma, 3 aylık bir çalışma sonrası "şartların iyileştirilmesi" talebiyle Çankırı Belediyesine müracaat etmiş ve yapılan sözleşme gereği "şartlarda iyileştirme" talebi geri çevrildiğinden mevcut sözleşmeyi tek taraflı feshetme zorunda kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler