Belhanda kendisi açıkladı!

Belhanda kendisi açıkladı!

"İnşaallah Fenerli olacağım"

Sarı-Lacivertli yönetimin transfer listesinde 1 numarada bulunan Belhanda, müjdeyi çok uzaklardan, Güney Afrika'dan verdi.

Afrika Uluslar Kupası'na katılacak olan Fas Milli Takımı'nın kampında bulunan 22 yaşındaki yıldız, kendisini görmeye gelen taraftarlar aracılığı ile Fenerbahçe'ye mesajını gönderdi.
 
Gurbetçilerimizin ilgisinden çok memnun kalan ve "Beni nasıl bir tutkunun beklediğini şimdiden anladım" yorumları yapan Belhanda, hiçbir imza ve fotoğraf teklifini de geri çevirmedi.
 
HABER BEKLİYORUM
"Benim oynamak istediğim kulüp Fenerbahçe" diyen Faslı orta saha, "Bunu kulübüm Montpellier'nin yöneticilerine de söyledim. Artık kulüplerin anlaşmasını bekliyorum. İnşallah en yakın zamanda Fenerbahçe'li olacağım" diyerek bir anlamda Fransa defterini kapattığını gözler önüne serdi.
 
Oyuncunun bu kararlı tavrının devam etmesi halinde Montpellier'in de Fenerbahçe'nin yaptığı teklifi kabul etmesi ve bu işin 19 Ocak'ta başlayacak Afrika Kupası'ndan önce bitmesi öngörülüyor.
 
Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe Belhanda'yı ikna etmiş, Fransızlar 10 milyon Euro artı bir sonraki satıştan yüzde 35 pay talep edince iş askıya alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler