Berberde tıraş olurken öldürüldü!

Berberde tıraş olurken öldürüldü!

Adana'da erkek berberine düzenlenen silahlı saldırıda tıraş olan müşteri Yenal Yerli (36) öldü. Saldırıda berber Kenan Satar (24), iş yeri sahibi Sercan Balıkçı (26) ile Hacı Aytekin Türk (21) yaralandı

Uyuşturucu satıcılığı, çıkar amaçlı suç örgütü ele başı olma suçlarından poliste kaydı bulunan Yenal Yerli, saat 10.00 sıralarında tıraş olmak için Sercan Balıkçı’nın işlettiği berber dükkanına geldi. Yenal Yerli, saç tıraşı olurken içeri giren 3 saldırgan, tabancalarını çekip iş yerinde bulunanlara ateş etti. Yenal Yerli ile Yerli’yi tıraş eden berber Kenan Satar ve Sercan Balıkçı ağır yaralandı.

KENDİ ARKADAŞLARINI HASTANEYE BIRAKIP KAÇTILAR
Saldırganlar kaçarken ateş etmeyi sürdürünce kendi arkadaşları Hacı Aytekin Türk’ü de vurdu. Berberde saldırıya uğrayan Yenal Yerli, berber koltuğunda öldü. Kenan Satar ile Sercan Balıkçı özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Satar’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken saldırganlar vurdukları kendi arkadaşları olan Hacı Aytekin Türk’ü götürdükleri aynı özel hastanenin acil servisine bırakıp kaçtı. Türk, ilk müdahalesinin ardından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemede, iş yerinde 25 boş kovan bulunurken Yenal Yerli’nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Uyuşturucu madde satmak, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek suçlarından poliste kaydı bulunan Yenal Yerli’nin, dün Kiremithane Mahallesi’nde adam yaralama olayına karıştığı, saldırının bu nedenle yapılmış olabileceği üzerinde duruluyor.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Yenal Yerli’nin katil zanlılarını yakalamak için çalışma başlatan polis, Gürselpaşa Mahallesi’nde 2 ayrı adrese baskın düzenledi. Evin bulunduğu sokağa giren ekipler, evin etrafını kuşattı. Kapıları kilitli olan eve giremeyen ekipler, yan binanın duvarından atlayarak içeri girdi. Suç aleti silahı arayan ekipler, olaya karıştığı ileri sürülen ve kimliği açıklanmayan 1 kişiyi gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler