Beril Çuhadaroğlu da Sözcü18 yazı ailesinde

Beril Çuhadaroğlu da Sözcü18 yazı ailesinde

Başkent Ankara'nın siyasi ve aktüel gündemini bundan böyle Sözcü18 sayfalarından çok daha kolay takip edeceksiniz.

Sözcü18 olarak başta Çankırı gündemi olmak üzere yurt ve dünyadan haberleri sizlere bu sayfalardan aktarmanın gayretindeyiz. Haber ve yazı kadromuzu her geçen gün ihtiyaçlarımız doğrultusunda genişletirken, son olarak Başkent Ankara'nın siyasi ve aktüel gündemini de sizlere taşıyabilmek adına aramıza deneyimli bir arkadaşımızı dahil ett: Beril Çuhadaroğlu.

Çuhadaroğlu, genç yaşına karşın, son aylarda yaptığı haberlerle Başkent'in gündemini elinde tutma başarısı gösteren, gazetecilik mesleğinde hedefleri doğrultusunda adım adım ilerleyen bir arkadaşımız. Önümüzdeki süreç içerisinde gerek yaptığı haberlerle gerekse gündeme taşıdığı konu başlıkları ile Beril Çuhadaroğlu isminin ilgiyle takip edileceğinden kuşkumuz yok.

Sayın Beril Çuhadaroğlu'na "aramıza hoş geldiniz" diyor ve kısa özgeçmişini onun ağzından sizlere aktarıyoruz. 

BERİL ÇUHADAROĞLU KİMDİR?
"18 Mayıs 1986 Ankara doğumluyum. İlk ve Orta öğretimimi Muğla’nın Fethiye ilçesinde Özel Fethiye Kolejinde tamamladım. Okul dönemlerinde başladığım basın yayın hayatıma yerel televizyonda şiir okuyarak başladım ve televizyon ve radyo programcısı olarak sürdürdüğüm mesleğimi muhabir olarak devam ettirdim.

Muğla Fethiye ilçesinde yerel bir gazetede haber sorumlusu ve Yenişafak gazetesi, İhlas Haber Ajansının muhabirliğini yapıyordum. İlkeli dürüst ve ahlaklı, sadece toplumsal konularda halkı bilinçlendirmek ilkelerinden taviz vermeden sağ-sol ayrımı yapmadan mesleğin başında saydığım bu yıllarda siz okuyucular ile bir araya gelmek beni çok mutlu ediyor.

Bugüne kadar yaptığım her haber ve çalışmada toplumumuza bir şeyler kazandırabilmek, varsa yanlışı düzeltme adına mücadele ettim. Kalemlerimizi yazmaktan vazgeçirmedik, kimsenin de kalemi olmadık parayla satmadık, satılmadık.

Bu ilkelerimizden taviz vermediğine inandığım Sözcü18 sayfalarında ilk yazımda siz okuyucularla fikirlerimizi, düşüncelerimizi doğru ve yanlışlarımızı hep birlikte uzun süreler paylaşmakla birlikte Başkent Ankara gündemini de takip ederek sıcak haberlerle birlikte olmayı diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler