Beş kocasının beşi de kardeş

Beş kocasının beşi de kardeş

Hindistan'da 21 yaşındaki bir kadının, beş kardeşle evli olduğu ortaya çıktı. Rajo Verma, küçük oğlunun babasının hangi eşi olduğunu bilmiyor.

Hindistan’ın kuzeyinde küçük bir köyde yaşayan Rajo Verma, hepsi kardeş olan beş kocasıyla birlikte yaşıyor.

21 yaşındaki genç kadın, dört yıl önce ilk olarak görücü usulüyle eşi Guddu’yla evlenmiş ancak daha sonra damadın diğer dört kardeşiyle de evlenmeye başlamış.
İngiliz The Sun gazetesine konuşan Verma, “Başlarda biraz garipti. Eşlerime olan sevgim eşit. Çocuğumun babasının kim olduğunu da bilmiyorum ancak bunun bir önemi yok” dedi. Verma’nın ilk eşi Guddu ise, “Verma’yla sırayla cinsel ilişkiye giriyoruz. Eşimi kıskanmıyorum. Biz büyük ve mutlu bir aileyiz” dedi.
 
Yedi kişilik aile, bir odalı evde battaniyeler üzerinde uyuyor. Beş kocasıyla yaşadığı hayattan memnun gözüken Verma, “Bir çok evli kadından daha çok ilgi görüyor, daha çok seviliyorum. Hayatımdan çok memnunum’’ dedi.
 
hindistan-beskardes-koca-sozcu-resim-031.jpg
 
Hindistan’ın kırsal kesimlerinden çok eşlilik sıkça görülüyor. Özellikle erkek egemen bölgelerde, bir kadının birden fazla eşinin olması normal karşılanıyor. Kardeşlerin aynı eşle evlenmesinin nedeni ise aileye ait toprakların aile içinde kalmasını sağlamak. (ntvmsnbc)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler