Beşiktaş: 1 - Eskişehirspor: 0

Beşiktaş: 1 - Eskişehirspor: 0

Siyah-beyazlılar son dakikada güldü.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Eskişehirspor'u konuk eden Beşiktaş, Ersan'ın 90. dakikadaki golüyle maçtan 1-0 galip ayrıldı.

Ligin 2. yarısına fırtına gibi başlayan, ancak Galatasaray yenilgisinden sonra geçen hafta da Antalya ile berabere kalan Kara Kartal, kritik maçta son dakikada güldü. Beşiktaş, Ersan'ın 90. dakikadaki golüyle Es-Es'ten 3 puanı kopardı, "Şampiyonluk yarışında ben de varım" dedi.

Olimpiyat Stadı'ndaki sert rüzgar nedeniyle iki takım da top kontrolünde zorluk yaşarken ilk dakikalarda pozisyon sayısı düşüktü. Beşiktaş, ilk 45 dakikada özellikle kanat akınlarıyla etkili olsa da Gökhan Töre ve Motta'yla önemli fırsatlardan yararlanamadı. Eskişehirspor ise ilk yarıda istediği görtüntüden uzak kaldı.

Golsüz eşitlikle geçilen ilk yarının ardından 2. yarıda Biliç'in hamleleri geldi. Almeida'nın yokluğunda maça 11'de başlayan Ömer Şişmanoğlu'nun yerine Mustafa Pektemek oyuna girerken, Jones da yerini Holosko'ya bıraktı.

Kara Kartal'ın aradığı gol ise 90. dakikada geldi. Gökhan Töre'nin serbest vuruşunda savunmadan seken topu ağlarla buluşturan Ersan Gülüm, Beşiktaş'a galibiyeti getiren adam oldu.

Bu souçla Beşiktaş 46 puana yükselirken, Eskişehirspor 33 puanda kaldı.

Günün diğer karşılaşmalarında;
Gençlerbirliği: 2 - Sivasspor: 1
MP Antalyaspor: 1 - Çaykur Rizespor: 2
Gaziantepspor: 2 - Kayserispor: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler