Beşiktaş: 1 - Kasımpaşa: 3 İZLE

Beşiktaş: 1 - Kasımpaşa: 3 İZLE

Kasımpaşa'dan tarihi galibiyet.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında ligin flaş ekibi Kasımpaşa, deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 yendi; rakibinden ilk karşılaşmanın rövanşını aynı skorla aldı. Puanını 40'a çıkaran Paşa, Beşiktaş ile arasındaki farkı 3'e indirdi; zirve mücadelesini sürdürdü. Kasımpaşa'ya zaferi getiren golleri Viudez, Djalma ve Halil attı. Beşiktaş'ın tek sayısını Olcay kaydetti.

Kasımpaşa Viduez'le 1-0 öne geçti - TIKLA

Beşiktaş Olcay'la eşitliği sağladı - TIKLA

Kasımpaşa Djalma ile tekrar öne geçti - TIKLA

Ve Kasımpaşa'nın 3'üncü golü Halil'den geldi - TIKLA

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan Kara Kartal, sahasında ummadığı bir yenilgi aldı. Ligin dişli takımlarından Kasımpaşa'yı konuk eden Kartal, İnönü'de bir kez daha puanları dağıttı, şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Öte yandan Kartal, kırmızı formayla bu sezon ilk kez kaybetti.
 
 
"DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ"
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, deplasmanda 3-1 kazandıkları Beşiktaş maçından sonra şunları söyledi:
 
"3 gol atacağımızı düşünmedim ama böyle bir maç olacağını da tahmin ediyordum. Geriye hiç çekilmedik, pozisyon vermedik. hücuma da güzel çıktık. Büyük takımlara karşı oynarken çıkışları düşünüyorsun. Maç içinde gerçekleştirdiğimiz kontratakları çalışmıştık. Bunun yanı sıra geriye de çok yaslanmadık. Almeida'nın kafa vuruşu hariç rakibe pozisyon vermedik. Çok mutluyum. Bu galibiyetten dolayı bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Takım olmadan, futbolcunun bireyselliğinden bir şey olmaz. Daha da güçlü olacağız."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler