Beşiktaş: 2 - Kasımpaşa: 1 - İzle

Beşiktaş: 2 - Kasımpaşa: 1 - İzle

Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma mücadelesi veren Beşiktaş, Kasımpaşa engelini kolay geçti. Siyah-Beyazlılar, Olimpiyat'ta konuk ettiği rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 yendi.

Maça etkili başlayan Beşiktaş oldu. Sağlı sollu ataklarla oyunu rakip yarı sahaya yıkan siyah-beyazlılar 7. dakikada golü buldu. Veli Kavlak'ın cezasahası dışından şutunda top, Isaksson'dan sekti. Dönen topu Oğuzhan Özyakup tek vuruşla ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. 

17. dakikada bu kez sahneye Veli Kavlak çıktı. Sağ köşe bayrağı dibinden Gökhan Töre korneri kullandı. Altıpas ön çizgisi üzerinde Yalçın ve Isakson'un anlaşamadığı pozisyonda araya giren Veli Kavlak, topu ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş'ı 2-0 öne geçirdi. 

19. dakikada ise Kasımpaşa gole yaklaştı. Viudez, soldan korneri kullandı. Penaltı noktası üzerinde Adem'in kafa vuruşunda top Tolga'yı geçti. Çizgideki Oğuzhan topu çıkardı ve mutlak golü önledi. 

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ilk yarı Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. 

İkinci yarı da da Beşiktaş oyunu kontrol eden taraf oldu. Kara Kartallar, Almeida ve Oğuzhan'la gole yaklaşırken, Kasımpaşa'da Elyasa'nın 77'inci dakikadaki şutu direğin hemen yanından auta gitti. Konuk ekip maç boyunca en net pozisyonunu bu dakikada yakalarken; kalan dakikalarda iki takımın da skoru değiştirme çabaları ancak uzatmalarda sonuç verdi. 90+6'da Scarione Beşiktaş ağlarını havalandırırken; maç da 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi. 

Maçtan 2-1 galibiyetle ayrılan Beşiktaş, puanını 58'e çıkardı ve 3. sıradaki yerini korudu. Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesi veren Kasımpaşa'nın ümitleri ise bitime 2 hafta kala iyice sekteye uğradı. 

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler