Beşiktaş: 2 - Kayserispor: 0

Beşiktaş: 2 - Kayserispor: 0

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş evinde konuk ettiği Kayserispor'u 2-0'la geçerken Perşembe günü oynayacağı Avrupa Ligi'ndeki Malmö maçı öncesi moral depolamış oldu.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçına göre 3 değişiklikle sahaya çıktı. Şenol Güneş, cezası biten Gary Medel'in yanı sıra Adem Ljajic ve Vagner Love'ı, Kayserispor karşısında ilk 11'de sahaya sürdü. Beşiktaş'ta sakatlığı süren Adriano Correia bu maçta da forma giyemezken siyah beyazlılar sahaya  Karius, Gökhan, Pepe, Medel, Vida, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Ljajic, Love, Babel 11 ile çıktı.

Ligde oynadığı son iki karşılaşmadan puansız ayrılan Kayserispor ise Lung, Lopes, Atila Turan, Kana Bıyık, Sapunaru, Rotman, Mensah, Bilal Başaçıkoğlu, Varela, Chery, Umut 11 ile sahada yer aldı.

Vodafone Park'ta maça etkili başalayan taraf siyah beyazlılar olurken ev sahibini öne geçiren gol uzun bir aradan sonra ilk maça 11'de başlayan Vagner Love'dan geldi. Brezilyalı golcü 34. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirirken ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Beşiktaş soyunma odasına 1-0'lık üstünlük ile gitti.

İkinci yarıda da oyundaki üstünlüğünü sürdüren siyah beyazlılar 71. dakikada Quaresma'nın şık golüyle skoru 2-0 yaptı. Golden sonra maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu VAR'a giderken pozisyonu izledikten sonra golü geçerli saydı.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Beşiktaş sahadan 3 puanla ayrılırken 14 puana yükseldi. Kayserispor'un 3 puan hasreti de 3 maça çıktı. 

Spor Toto Süper Lig'de günün sonuçları:

Aytemiz Alanyaspor: 2 - Akhisarspor: 1
​Trabzonspor: 4 - Kasımpaşa: 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler