Beşiktaş: 3 - Kasımpaşa: 3

Beşiktaş: 3 - Kasımpaşa: 3

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı...

Süper Lig'de lider Beşiktaş konuk ettiği Kasımpaşa ile kıyasıya bir maç oynadı, toplam 6 golün olduğu karşılaşmada Kartal uzatmalarda beraberliği kurtardı.

Dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada Beşiktaş hızlı başlarken ligin en az gol yiyen takımı olam Kasımpaşa da açık bir oyunu tercih etti. Fatih Terim Stadı'nda ilk gol konuk takımdan geldi. Eren Derdiyok sağ taraftan yapılan ortaya bekletmeden vurdu meşin yuvarlak Tolga'nın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. Beşiktaş gole yanıt vermesi uzun sürmedi. 27. dakikada Oğuzhan Özyakup'un soldan kullandığı korner atışında, kaleci Isaksson'un yumruklayarak uzaklaştırmaya çalıştığı top kale sahasında kaldı. Bu bölgede oluşan karambolde Rhodolfo, boşta kalan meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 40. dakikada Kasımpaşa tekrar öne geçti. Rhodolfo'nun hatalı pasında topu kapan Donk'un ceza sahası dışında, yaklaşık 30 metreden attığı sert şutta meşin yuvarlak kaleci Tolga Zengin'in de hamle yaptığı köşeden filelerle buluştu: 1-2 Ve ilk yarı bu golle sona erdi.

İkinci yarıya Şenol Güneş iki hamle ile başladı. Sakatlıklarını atlatan Gökhan Töre ve Sosa'yı oyuna süren deneyimli teknik adam Quaresma ve Necip'i oyundan çıkardı. Güneş'in bu hamlesi hemen sonuç verdi, 52. dakikada Sosa'nın asistinde Mario Gomez topu ağlarla buluşturdu. Golden sonra baskısını iyice artıran galibiyet golü için Kasımpaşa kalesini abluka altına aldı. Ancak 67. dakikada konuk takım ikinci yarıdaki ilk atağında golü buldu. Eren Derdiyok kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü Beşiktaş ağlarına gönderdi. Uzatma anlarında Beşiktaş Oğuzhan'ın penaltıdana attığı golle bir puanı kurtaran taraf oldu: 3-3

Süper Lig'de günün diğer karşılaşmalarında;

Akhisar Belediye: 2 - Antalyaspor: 1
Torku Konyaspor: 0 - Gençlerbirliği: 0

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler